Survivor 4: Αλέξης Παππάς για αποχώρηση Κρις - «Είμαι ακόμα συγκλονισμένος από το σοκ»

Φανερά στεναχωρημένος ο παίκτης των Μπλε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Αλέξης Παππάς για αποχώρηση Κρις - «Είμαι ακόμα συγκλονισμένος από το σοκ»

Φανερά στεναχωρημένος φάνηκε να είναι στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 ο Αλέξης Παππάς μετά την αποχώρηση του Κρις Σταμούλη.

Οι δύο παίκτες των Μπλε ήταν πολύ κοντά μεταξύ τους και αρκετά ωστόσο απομονωμένοι από τους συμπαίκτες τους, χωρίς αυτό βέβαια να τους πτοεί ιδιαίτερα.

Παρόλα αυτά, ο Κρις αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, με αποτέλεσμα το μοντέλο και ο ηθοποιός της ομάδας να είναι αρκετά μόνος, και όπως δήλωσε ο ίδιος, είναι ακόμα συγκλονισμένος από το σοκ.

Μάλιστα, στο τέλος τόνισε πως θα γίνει μέλος αυτής της υποομάδας που.. έχει να του προσφέρει τα περισσότερα! Μόλις ωστόσο έφτασε στον αγώνα ασυλίας, ο Ατζούν έσπευσε να τον ρωτήσει για τα συναισθήματα του, με τον ίδιο να δηλώνει την λύπη του αλλά και την επιφύλαξη του, ώστε να φροντίσει να μην ξανά δεθεί με κάποιον τόσο πολύ.

Survivor 4 Αλέξης Παππάς

Survivor 4: Επιστρέφει ο Κρις και μπαίνει στους Κόκκινους

Μια είδηση που ίσως περιπλέξει ξανά τις ισορροπίες στο Survivor, αν ισχύει, ανήγγειλαν στην εκπομπή Ευτυχείτε, το πρωί της Πέμπτης για τον Κρις Σταμούλη, που εμείς είδαμε να αποχωρεί εχθές από το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα δημοσιογράφος της εκπομπής ανέφερε πως ο Κρις Σταμούλης δεν έχει ανοίξει ακόμα το κινητό του, κάτι που προκαλεί ερωτηματικά καθώς μπορεί την αποχώρηση εμείς να την είδαμε εχθές αλλά το γύρισμα αυτό έχει γίνει μέρες τώρα. Έχουν περάσει, δηλαδή, πάνω από 10 ώρες και ο Κρις δεν έχει δώσει σημάδι ζωής.

Αυτό δημιουργεί ερωτήματα σχετικά με επιστροφή του στο ριάλιτι και την κόκκινη ομάδα! Ο λόγος; Η οικειοθελής αποχώρηση της Σοφίας Μαργαρίτη! Σύμφωνα με τους κανονισμούς όταν δεν μπορούν να μπουν νέοι παίκτες (έληξε η προθεσμία στα τέλη Φεβρουαρίου) αν υπάρξει οικειοθελής αποχώρηση τότε θα πρέπει να επιστρέψει ο τελευταίος παίκτης που έφυγε, εφόσον όμως δεν έχει καμία επαφή με τον έξω κόσμο!

Ο Κρις Σταμούλης δεν έχει ανοίξει ακόμα το κινητό του και αυτό φουντώνει τα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει σε ομάδα... έκπληξη αφού η Σοφία που αποχώρησε άνηκε σ' αυτή την ομάδα! Μια εξέλιξη που η αλήθεια είναι πως θα τραβήξει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.