Survivor 4: «Ο Ατζούν διδακτορικό στο ριάλιτι!!!»

Φαίνεται να έδωσε μπόλικο υλικό στους χρήστες του Twitter

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: «Ο Ατζούν διδακτορικό στο ριάλιτι!!!»

Ο Ατζούν για λίγο καιρό έχει αναλάβει την παρουσίαση του Survivor 4, με τον ίδιο να μας αποδεικνύει πόσο καλός είναι σε αυτόν τον ρόλο.

Από το προηγούμενο επεισόδιο, ο Ατζούν βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του ελληνικού Survivor, μιας και ο Γιώργος Λιανός έπρεπε να επιστρέψει στην Ελλάδα λόγω του ερχομού του παιδιού του.

Ωστόσο, η αλλαγή αυτή έχει φέρει μερικές εντάσεις, μιας και οι ερωτήσεις που κάνει στους παίκτες είναι αρκετά πικάντικες, κάτι που δείχνει πόσο καλά ξέρει να προκαλεί αυτό που λέμε.. ριάλιτι!

Το Twitter δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τον παρουσιαστή της καρδιάς μας και για άλλη μια φορά έδωσαν ρέστα!

Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο πετυχημένα tweets

twitter Survivor 4 ατζούν

Survivor 4 ατζούν twitter

Survivor 4 ατζούν ριάλιτι

Survivor 4 ατζούν

Πρωινό: Χαμός με το ρολόι του Ατζούν αξίας 170.000 ευρώ! «Έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα»

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί επέστρεψε χθες 3/3 στο Survivor 4 παίρνοντας για λίγες ημέρες τη θέση του Γιώργου Λιανού που έχει επιστρέψει στην Ελλάδα λόγω της νεογέννητης κόρης του. Στο Πρωινό μάλιστα - όπως και στα social media - σχολιάστηκε έντονα το ρολόι που φορούσε αξίας 170.000€.

Ο Τούρκος Παραγωγός έχει πολλά χρήματα στους τραπεζικούς του λογαριασμούς και σίγουρα δεν διστάζει να αγοράσει ένα τόσο ακριβό ρολόι. Το συγκεκριμένο μάλιστα, είναι μοντέλο Rafael Nadal και πάρα πολύ ελαφρύ.

Μπορεί βέβαια, να τα δίνει τα χρήματα του χωρίς δεύτερη σκέψη, ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας, λόγω της κατάστασης έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα στην Τουρκία.