Survivor 4 - Ταραμπάνκο: "Την πρώτη μέρα η Ανθή έψαχνε που είναι η τουαλέτα"

"Μετά είχε βρει την φάση της, πήγαινε στην παραλία έκανε ηλιοθεραπεία, κολυμπούσε"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Ταραμπάνκο:

Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις το τελευταίο διάστημα, την Κάτια Ταραμπάνκο θα βρεις να είναι καλεσμένη σε κάποια εκπομπή παρά το γεγονός ότι τρέχει και με την καινούργια επιχείρηση που ετοιμάζει. Το πρωί της Δευτέρας η πρώην παίκτρια του Survivor έκανε την εμφάνισή της στο πλατό της εκπομπής Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων εννοείται πως αναφέρθηκε στο παιχνίδι αλλά και στην Ανθή Σαλαγκούδη, που ήταν και συμπαίκτριά της.

Οι αποκαλύψεις της Κάτιας Ταραμπάνκο για το Survivor και την Ανθή Σαλαγκούδη

"Κοίταξε να δεις η Ανθή ήταν ένας πάρα πολύ ήσυχος χαρακτήρας ο οποίος είχε μπει και είχε σοκαριστεί πάρα πολύ, δηλαδή δεν ήξερε λογικά που έμπαινε. Εγώ θυμάμαι χαρακτηριστικά την πρώτη μέρα που μπήκε έψαχνε που θα πάμε τουαλέτα, αν θα έχουμε κάτι, το οποίο δεν υπήρχε και ήμασταν στη φύση και ήταν τρομοκρατημένη δηλαδή σχεδόν ήμουν τόσο κοντά της εκείνη την στιγμή και της έλεγα να σε βοηθήσω, να σου κάνω κάτι γιατί σχεδόν την λυπόμουν για το σοκ που είχε.

Τώρα, λογικά της άρεσε όλο αυτό την έβλεπα είχε βρει την φάση της, έφευγε στην παραλία έκανε ηλιοθεραπεία, κολυμπούσε.", είπε μεταξύ άλλων η πρώην παίκτρια.

Κινηματογραφική η έξοδος της Σαλαγκούδη από το αεροδρόμιο

Το απόγευμα της Πέμπτης, μετά από μια εβδομάδα διακοπές σε υπερπολυτελέστατο ξενοδοχείο, η Ανθή Σαλαγκούδη γύρισε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή της από το Survivor 4. Το Youweekly.gr σας παραχώρησε την ίδια στιγμή αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό.

Η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε, όμως, το πρωί της Παρασκευής έφερε στην δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο η Ανθή είχε τουπε, πριμαντόνας και πάνω! Οι δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών σταθμών ξεροστάλιασαν ώρες ολόκληρες περιμένοντας στο αεροδρόμιο να φτάσει κι εκείνη αντί να πει ένα γεια, να σταθεί για λίγα δευτερόλεπτα να μιλήσει προτίμησε να κρυφτεί από τις κάμερες και να σπρώχνει τα μικρόφωνα των δημοσιογράφων.

Να τονίσουμε πως στο συμβόλαιο που έχουν υπογράψει με τον ΣΚΑΙ οι παίκτες του Survivor υπάρχει ρήτρα η οποία δεν τους επιτρέπει να παραχωρήσουν δηλώσεις όσον αφορά το παιχνίδι, σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, ωστόσο, κακό δεν είναι να σταθείς και να πεις ένα "γεια σας, έφτασα καλά", όπως είπαν και στο πάνελ.

Ίσα ίσα που η Ανθή Σαλαγκούδη όντας κι εκείνη δημοσιογράφος και καταλαβαίνοντας τι περνάνε αυτοί οι άνθρωποι θα μπορούσε να τους έχει δώσει "κάτι".