Survivor 4 - Στυλίστας Καλίδη: «Ο Πάνος δεν ισχύει ότι ψωνίζει από το μαγαζί του Σάκη Κατσούλη»

Δεν γνωριζόντουσαν πριν από το παιχνίδι, αλλά έχει φορέσει ρούχα του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Στυλίστας Καλίδη: «Ο Πάνος δεν ισχύει ότι ψωνίζει από το μαγαζί του Σάκη Κατσούλη»

Στην εκπομπή Ευτυχείτε βγήκε και μίλησε ο στυλίστας του Πάνου Καλίδη και ξεκαθάρισε το τοπίο για την παρεξήγηση που έγινε στο Survivor 4 για το αν τελικά ο τραγουδιστής γνωρίζει τον Σάκη Κατσούλη, γιατί ψωνίζει από το μαγαζί με ρούχα που διατηρεί.

Όπως αποκάλυψε ο Παναγιώτης Τσατσάκης, δεν ισχύει ότι ψωνίζει από το μαγαζί του, ούτε ότι γνωρίζονται. Έτυχε ο ίδιος να πάρει ρούχα από το κατάστημα του, αλλά ο τραγουδιστής αυτό δεν το γνωρίζει.

«Όταν έχουμε ένα κόνσεπτ ο στιλίστας του εγώ, παίρνω κάποια ρούχα και έτυχε σε ένα κλιπ που είχαμε να πάρω από το συγκεκριμένο μαγαζί. Ο Πάνος δεν το ήξερε. Απλά είπε πως σε ένα κλιπ είχε φορέσει ρούχα του», ανέφερε ο στυλίστας του.

«Προφανώς ο Σάκης τον έπιασε όταν μπήκε και του είπε ρε συ έχει έρθει και ο στυλίστας σου στο μαγαζί και έχει πάρει κομμάτια. Κάτι τέτοιο πρέπει να έγινε», συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Survivor 4 - Καλίδης: «Απογοητεύτηκα, για εμένα κλονίστηκε το παρεάκι»

Απογοητευμένος δηλώνει ο Πάνος Καλίδης με την απόφαση του Τζέιμς Καφετζή να τον ψηφίσει με την δικαιολογία πως είναι δυνατός παίκτης στο Survivor 4 ως προς το κοινό.

Για «κλονισμένο παρεάκι» μιλάει πλέον ο τραγουδιστής αναφερόμενος στον Τζέιμς, τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία οι οποίοι φαίνεται πως συμφωνούν με την απόφαση του πρώτου.

Εκτός από τον Πάνο Καλίδη, σύσσωμη η μπλε ομάδα πέραν της «κλίκας» του Τζέιμς, τάχθηκε κατά του με πρώτη την Μαριαλένα που μίλησε περί ηθικής.