Survivor 4 - Κονδυλάτος: «Δεν είμαι τρελός! Είχα λόγους που αντιδρούσα έτσι για τον Κοψιδά»

«Υπήρχαν πράγματα που σαφώς με ενοχλούσαν πολύ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Κονδυλάτος: «Δεν είμαι τρελός! Είχα λόγους που αντιδρούσα έτσι για τον Κοψιδά»

Αφοπλιστικός ήταν ο Περικλής Κονδυλάτος στο Πρωινό. Μίλησε έξω από τα δόντια για τους συμπαίκτες του αλλά και για την συμμετοχή του στο Survivor 4, ενώ για ακόμη μια φορά στο στόχαστρο του μπήκε η Ανθή Σαλαγκούδη. Μάλιστα, δεν γινόταν να μην αναφερθεί και στην συμπεριφορά που είχε απέναντι στον Γιώργο Κοψιδά, τον οποίο είχε κράξει μπροστά στις κάμερες.

Ο Περικλής θέλησε να ξεκαθαρίσει πως υπήρχαν πράγματα που τον ενοχλούσαν στον πρώην συμπαίκτη του και δεν αντιδρούσε με αυτόν τον τρόπο χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος.

«Δεν είμαι τρελός. Υπήρχαν πράγματα που σαφώς με ενοχλούσαν πολύ. Παράλληλα, ίσως και να ήμουν λίγο υπερβολικός στην αντίδρασή μου αλλά είχα λόγους που αντιδρούσα.

Για παράδειγμα, όταν γίνονται κακές επιλογές στα αγωνίσματα και γίνονται λάθος ματσαρίσματα κατά συρροή και χάνουμε έπαθλα και αποδυναμωνόμαστε και πάμε πιο αδύναμοι στο επόμενο αγώνισμα και ξαναχάνουμε και κάνουμε και άλλες λάθος επιλογές, αυτό είναι κάτι που μπορεί να σε βγάλει εκτός ορίων πάρα πολύ εύκολα όταν είσαι μέσα», εξομολογήθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Survivor 4 Κονδυλάτος για Κοψιδά

Τα σχόλια του Κονδυλάτου για τον Τριαντάφυλλο μέσα στο Survivor 4

"Είμαι δυο εβδομάδες στην Ελλάδα, έφαγα πάρα πολύ, δηλαδή τόσο πολύ δεν έχω ξανά φάει και ποτέ κι έφαγα πράγματα που για μεγάλο διάστημα δεν επέτρεπα στον εαυτό μου να φάει. Προσέχω πάρα πολύ, μ' αρέσει η υγιεινή διατροφή. Δεν έχω ξανά ζήσει κάτι τέτοιο, να πεινάω τόσο πολύ. Νομίζω στην κοινωνία που ζούμε ακόμα κι ένας πολύ φτωχός άνθρωπος μπορεί να πάει μέχρι το πιο κοντινό περίπτερο και να πάρει κάτι να φάει.

Δεν τα έχω δει ολόκληρα κάπου τα επεισόδια του Survivor. Έχω πει ότι γνωρίζω ότι μπορεί να υπερέβαλα όπως και όλοι μας μέσα, είμαι μια εκδοχή του εαυτού μας, όχι ο εαυτός μας απόλυτα. Αυτό που βλέπετε είναι ένα μονταρισμένο πράγμα. Δεν εννοώ ότι μου βάλαν λόγια που δεν είπα, είπα το ξανά λέω τα είπα το παραδέχομαι κι έτσι είναι αλλά είναι κι άλλα τα οποία εσείς δεν τα είδατε και είναι πάρα πολλά, θετικά. Είχαμε πάρα πολύ καλές στιγμές με τα παιδιά.

Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας πολύ χαρισματικός άνθρωπος και θεωρώ πως χωρίς αυτόν το show δεν θα είχε την τεράστια επιτυχία που έχει." είπε μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης.