Insta Poll: Θα κριθεί η νίκη στο Survivor 4 ανάμεσα στην Καρολίνα και τον Ηλία;

Μπείτε να ψηφίσετε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Insta Poll: Θα κριθεί η νίκη στο Survivor 4 ανάμεσα στην Καρολίνα και τον Ηλία;

Ένα νέο poll έχει ανέβει στο Instagram του Youweekly.gr και αυτή τη φορά, αφορά δύο από τους πιο δυνατούς παίκτες του φετινού Survivor, την Καρολίνα Καλύβα και τον Ηλία Μπόγδανο, οι οποίοι δείχνουν να είναι τα φαβορί για τη νίκη.

Από τη στιγμή που μπήκαν στο παιχνίδι και οι δύο έχουν δείξει απίστευτες επιδόσεις στο αγωνιστικό κομμάτι ενώ βοηθάνε πολύ και στην καλύβα. Κάπως έτσι, πλέον αποτελούν δύο ηγετικά μέλη της κόκκινης ομάδας, οι οποίοι πολύ δύσκολα χάνουν, αν και τις τελευταίες μέρες έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μικροεντάσεις.

Μιλάμε λοιπόν για τα απόλυτα φαβορί του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης;

Το poll στο instagram του Youweekly.gr συνεχίζεται και μπορείτε και εσείς να μπείτε και να ψηφίσετε!

Insta Poll Καρολίνα Ηλίας

Survivor 4: Η αλήθεια για την σχέση του Ηλία Μπόγδανου και της Καρολίνας Καλύβα

Τα έχουμε πει μην τα ξανά λέμε. Φέτος μετά τα μπλεξίματα που έχει δημιουργήσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί στο Survivor και συγκεκριμένα στην μπλε ομάδα με την προσθήκη του Σάκη που είναι πρώην της Μαριαλένας και της Χριστίνας που είναι πρώην του Σάκη δεν μας εντυπωσιάζει ότι κι αν ακούσουμε πια!

Φήμες που διαδίδονται από εδώ κι από εκεί εδώ και κάποιες ώρες, κάνουν λόγο για ένα νέο ειδύλλιο στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου αλλά αυτή την φορά από την πλευρά της Κόκκινης ομάδας. Πληροφορίες θέλουν τον Ηλία Μπόγδανο να έχει έρθει κοντά με την Καρολίνα Καλύβα αλλά μην τρομάζετε. Δεν ισχύει σαφώς κάτι τέτοιο.

Survivor Μπόγδανος Καρολίνα

Η αλήθεια είναι πως και οι δυο είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες της Κόκκινης ομάδας και ο ένας έχει πλησιάσει αρκετά τον άλλον στην καλύβα. Έχουν αρκετά κοινά, όπως την αγάπη τους για την γυμναστική, και ο ίδιος άνθρωπος που μας δίνει τα spoils μας έχει πει πολλές φορές πως περνάνε άπειρο χρόνο στην παραλία μαζί για να γυμναστούν αλλά και να περπατήσουν στην παραλία. Ωστόσο τίποτα ερωτικό δεν υπάρχει ανάμεσά τους.

Με το που κυκλοφόρησαν οι φήμες αυτές δεν μπορούσα να μη επικοινωνήσω, να μην μάθω, να μην σας πω γιατί εντάξει μετά από όσα έχουν δει τα ματάκια μου τίποτα δεν μου φαντάζει αδύνατο αλλά όχι παιδιά σας διαβεβαιώνω: Just friends.

Άλλωστε, μπορεί να μην ξέρουμε πολλά πράγματα για την ζωή της Καρολίνας αλλά για την ζωή του Μπόγδανου γνωρίζουμε με βεβαιότητα πως είναι σε σχέση και τρελά ερωτευμένος!

Ένα φαίνεται να είναι το "ζευγάρι" που έχει δημιουργηθεί στο Survivor μέχρι στιγμής και το αποκάλυψε μάλιστα ο Κρις Σταμούλης λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για Survivor spoils!