Survivor 4: Επέστρεψαν στην Ελλάδα η Σοφία Μαργαρίτη και ο Κρις Σταμούλης

H παίκτρια έφτασε με χτυπημένο πόδι και εμφανώς ταλαιπωρημένη

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Επέστρεψαν στην Ελλάδα η Σοφία Μαργαρίτη και ο Κρις Σταμούλης

H Σοφία Μαργαρίτη και ο Κρις Σταμούλης επέστρεψαν από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor μετά την αποχώρηση της πρώτης για λόγους υγείας και την αποχώρηση του Κρις έπειτα από ψηφοφορία.

Οι πρώην παίκτες του Survivor ήταν υπό την συνοδεία της παραγωγής και εμφανίστηκαν φορώντας τις προστατευτικές τους μάσκες.

Μάλιστα η Σοφία Μαργαρίτη είχε γύψο στο πόδι και φαινόταν αρκετά ταλαιπωρημένη.

κρις σταμουλης σοφία μαργαρίτη επέστρεψαν
σοφία μαργαρότη επίστροφή survivor
κρις σταμούλης επιστροφή ελλαδα
σοφία μαργαρίτη επιστροφή γύψος

Aκολουθήστε την Ιωάννα Πολυχρόνη στο Instagram.

Survivor 4: Η ανάρτηση της Σοφίας με τον Κρις μετά την αποχώρηση τους

Στην Ελλάδα επιστρέφει η Σοφία Μαργαρίτη και ο Κρις Σταμούλης, μετά την αποχώρηση τους από το Survivor 4, που είδαμε την περασμένη εβδομάδα στον ΣΚΑΙ.

Η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας έφυγε λόγω υγείας, καθώς έσπασε το δάχτυλο στο πόδι της με αποτέλεσμα να βάλει γύψο, ενώ από την άλλη ο παίκτης των Μπλε έπειτα από την ψηφοφορία του κοινού στο συμβούλιο του νησιού.

Οι δυο πρώην πλέον παίκτες του Survivor 4 ετοίμασαν βαλίτσες και γυρίζουν πίσω στην Ελλάδα και στις οικογένειες τους. Η Σοφία Μαργαρίτη μετά τις πρώτες αναρτήσεις που έκανε από το αεροδρόμιο, θέλησε να μοιραστεί και μια φωτογραφία της με τον Κρις Σταμούλη.

Έτσι, μοιράστηκε μια στιγμή τους και έγραψε στην λεζάντα χιουμοριστικά «Δεν τελειώνει η ταλαιπωρία μου. Μου φορτώσανε τον Σταμούλη».

ανάρτηση σοφία κρις

Survivor 4: Αλέξης Παππάς για αποχώρηση Κρις - «Είμαι ακόμα συγκλονισμένος από το σοκ»

Φανερά στεναχωρημένος φάνηκε να είναι στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 ο Αλέξης Παππάς μετά την αποχώρηση του Κρις Σταμούλη.

Οι δύο παίκτες των Μπλε ήταν πολύ κοντά μεταξύ τους και αρκετά ωστόσο απομονωμένοι από τους συμπαίκτες τους, χωρίς αυτό βέβαια να τους πτοεί ιδιαίτερα.

Παρόλα αυτά, ο Κρις αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, με αποτέλεσμα το μοντέλο και ο ηθοποιός της ομάδας να είναι αρκετά μόνος, και όπως δήλωσε ο ίδιος, είναι ακόμα συγκλονισμένος από το σοκ.

Μάλιστα, στο τέλος τόνισε πως θα γίνει μέλος αυτής της υποομάδας που.. έχει να του προσφέρει τα περισσότερα! Μόλις ωστόσο έφτασε στον αγώνα ασυλίας, ο Ατζούν έσπευσε να τον ρωτήσει για τα συναισθήματα του, με τον ίδιο να δηλώνει την λύπη του αλλά και την επιφύλαξη του, ώστε να φροντίσει να μην ξανά δεθεί με κάποιον τόσο πολύ.