Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Tαβλαδάκης για Τζέιμς - «Αν νομίζει ότι είναι πρίγκιπας, εγώ είμαι βασιλίας»

Έριξε τα «καρφιά» του

Survivor 4: Tαβλαδάκης για Τζέιμς - «Αν νομίζει ότι είναι πρίγκιπας, εγώ είμαι βασιλίας»
Survivor 08.03.2021 22:15
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Με νεύρα ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Survivor αφού ο Γιώργος Ταβλαδάκης τα έβαλε με τον Τζέιμς Καφετζή και την στρατηγική του που όσο πάει και αποκαλύπτεται.

Ο καινούργιος παίκτης των Μπλε, δήλωσε πως ο «αρχηγός» της μπλε ομάδας θα πρέπει να σκέφτεται πριν μιλήσει και τον χαρακτήρισε μέσα σε άκρες ανώριμο.

Μάλιστα σχολίασε και τον παρατσούκλι του παίκτη «πρίγκιπας» λέγοντας πως «Εάν αυτός είναι πρίγκιπας, τότε εγώ είμαι βασιλιάς». Μάθετε πρώτοι ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία.

Τα καρφιά του Ταβλαδάκη στον Τζέιμς

Survivor 4 - Φίλος Τζέιμς: «Δεν τον έχω ακούσει ποτέ να κακολογεί κάποιον»

Το πρωί της Δευτέρας, η εκπομπή Ευτυχείτε επικοινώνησε με έναν πολύ καλό φίλο του Τζέιμς Καφετζή, τον Λέων Καλλιγά, ο οποίος εξήγησε ποιος είναι ο χαρακτήρας του πολυσυζητημένου παίκτη του Survivor 4 και τόνισε πως στην έξω του ζωή, δεν τον έχει ακούσει ποτέ να κακολογεί κάποιον.

Ο Λέων Καλλιγάς ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Τζέιμς δεν έχει πρόθεση να γίνει ειρωνικός αλλά οι εντάσεις που δημιουργούνται με τους συμπαίκτες του και τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας, πολλές φορές τον οδηγούν σε αυτό.

Επιπλέον είπε πως η στατιστική του είναι αυτή που τον φέρνει αντιμέτωπο με όλους, ακόμα και με τα μέλη της δικής του ομάδας, μιας και είναι σχεδόν κάθε εβδομάδα πρώτος στους πίνακες.

«Θα ήθελα να μιλήσω για τον χαρακτήρα του Τζέιμς. Μόλις κάποιον τον γνωρίζει καταλαβαίνει αμέσως τις αρχές του. Είναι ένα παιδί που βάζει στόχους στη ζωή του και τους κατακτά. Το γεγονός ότι από την πρώτη μέρα είναι πρώτος στους πίνακες στατιστικής, είναι και αυτό που τον φέρνει σε αντιπαράθεση με τους συμπαίκτες τους και τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας.

Η ειρωνεία που έβγαλε, δεδομένου ότι ο Τζέιμς δεν έχει εμπειρία από τηλεόραση, ήρθε ως αντίδραση σε προκλήσεις που είχε από άλλους παίκτες. Έχει βγει λάθος στον κόσμο ο χαρακτήρας του Τζέιμς. Στην κανονική του ζωή δεν τον έχω ακούσει ποτέ να κακολογεί κάποιον.

Πλέον βρίσκεται σε δυσκολότερη θέση, απ' ότι πριν την ένταξη των νέων παικτών. Ο Τζέιμς δεν έχει πάει στο παιχνίδι για αυτοπροβολή. Αυτό φάνηκε και χθες, όταν είπε ότι έμαθε από «κάποια πουλάκια» πως δεν είναι αγαπητός παίκτης και απάντησε πως δεν έχει σκοπό να αλλάξει τον χαρακτήρα του για να γίνει αρεστός στο κοινό», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Απόσπασμα από το σημερινό 8/3 επεισόδιο

Survivor 4 - Ταραμπάνκο: «Τα λεφτά που λέγεται πως παίρνουμε είναι λιγάκι φουσκωμένα»

Share