Survivor 4: Κοψιδάς εναντίον Τριαντάφυλλου - «Ασχολείται με τον αντίπαλο και όχι με την ομάδα»

«Αυτό τον κάνει αδύναμο»

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Κοψιδάς εναντίον Τριαντάφυλλου - «Ασχολείται με τον αντίπαλο και όχι με την ομάδα»

Λίγο πριν το σημερινό αγώνα ασυλίας στο Survivor, που ξέρουμε ήδη ποιος τον κερδίζει, o Γιώργος Κοψιδάς αναφέρθηκε στην τακτική του Τριαντάφυλλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέφερε πως ο συμπαίκτης του ασχολείται πολύ περισσότερο με την αντίπαλη ομάδα και όχι με την δική του που αυτό είναι μια λάθος τακτική.

Μάλιστα τον χαρακτήρισε «αδύναμο» για αυτή του την συμπεριφορά. Από τη μεριά του ο Ντάφι δήλωσε πως δεν είναι άσχημο να εκμεταλλεύεσαι την κακή ψυχολογία των αντιπάλων.

Η λογομαχία των δύο παικτών

Survivor 4 - Φίλος Τριαντάφυλλου: «Είναι ο εαυτός του μέσα στο παιχνίδι»

Ο φίλος αλλά και μαέστρος του Τριαντάφυλλου, Γιάννης Φατούρος, μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Πρωινό και εξήγησε πως μέσα στο Survivor, ο τραγουδιστής έχει δείξει τον αληθινό του εαυτό και δεν έχει υποκριθεί τίποτα.

Ο Γιάννης Φατούρος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση που είχε ο φίλος του με την Ανθή Σαλαγκούδη και στους επικούς καυγάδες του ενώ τόνισε πως αυτό που του αρέσει πολύ είναι το παρατσούκλι που του έχουν δώσει οι συμπαίκτες του.

Ο Τριαντάφυλλος είναι πολύ δυναμικός στο Survivor. Πάντα ήθελε να πάει αλλά τον κράταγε πίσω η οικογένειά του και η δουλειά του, έκανε καλά που πήγε. Τώρα, που δεν είχε δουλειά ήταν η κατάλληλη περίοδος για να πάει. Ο Τριαντάφυλλος είναι ο εαυτός του μέσα στο παιχνίδι. Όταν κάτι τον ενοχλεί στο λέει, αν έχει κάνει λάθος έρχεται να σου ζητήσει συγγνώμη.

Δεν γνωρίζω προσωπικά την Ανθή και έτσι δεν μπορώ να πάρω θέση για το αν έχει δίκιο ή άδικο ο Τριαντάφυλλος σε αυτά που είπε για εκείνη. Το παιχνίδι χρειάζεται στρατηγική για να πάρεις το έπαθλο.

Ο Τριαντάφυλλος πιστεύει πολύ, είναι πολύ θρήσκος και μου αρέσει πολύ το παρατσούκλι "Παπαντάφυ"», είπε χαρακτηριστικά.