Survivor 4: Εκτός αγωνίσματος ο Αλέξης Παππάς

Τραυματισμένος ξανά

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Εκτός αγωνίσματος ο Αλέξης Παππάς

Εκτός παιχνιδιού βρίσκεται για ακόμη μια φορά ο Αλέξης Παππάς, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει την εκ νέου απουσία του και την κατάστασή του να ανησυχεί έντονα άπαντες στο Survivor.

Οι δύο ομάδες συγκεντρώθηκαν από τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης, με δύο επιστροφές να πραγματοποιούνται στην κόκκινη ομάδα, αφού τόσο η Καρολίνα Καλύβα όσο και ο Τριαντάφυλλος βρίσκονται στη διάθεση των συμπαικτών τους, ώστε να τους ωθήσουν προς την νίκη. Μάθετε πρώτοι ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα ασυλίας.

Ανάμεσα σε αυτά, όμως, ανακοίνωσε πως ο Αλέξης δεν μπορεί για ακόμη μια φορά να αγωνιστεί, λόγω του προβλήματός του στο γόνατο. Αναφέροντας το συγκεκριμένο σημείο του σώματος, πάντως, αρχίζει να ανησυχεί σχετικά με το κατά πόσο μπορεί ο ηθοποιός και μοντέλο να συνεχίσει.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τον Αλέξη Παππά

Survivor 4: Υπάρχει περίπτωση να μετακινηθεί ο Παππάς στους Κόκκινους;

Και το παρεάκι έσπασε. Ο Αλέξης Παππάς χωρίστηκε με τον Κρις Σταμούλη και πλέον ο πρώτος πρέπει να τα βγάλει μόνος του πέρα στο Survivor!

Χωρίς τον στενό του φίλο πρέπει να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα! Ήδη από εχθές τα σενάρια πως θα μετακομίσει στη κόκκινη ομάδα δίνουν και παίρνουν! Κατά πόσο όμως είναι εφικτό αυτό το σενάριο;

Αρχικά να τονίσουμε πως ο Ατζούν διψάει για ριάλιτι. Είδατε εχθές πως ανακάτεψε τα πράγματα ανάμεσα στην Μαριαλένα και τον Σάκη! Από εδώ το έφερε από εκεί το έφερε ώστε να σχολιαστεί το ενδεχόμενο να τα ξανά βρουν τα παιδιά μέσα στο παιχνίδι! Που κολλάει όμως η Μαριαλένα και ο Σάκης με τον Αλέξη Παππά και τη μετακίνησή του στη κόκκινη ομάδα; Ότι ο Ατζούν θέλει ριάλιτι.

Τι σημαίνει αυτό; Πως δεν... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr