Survivor 4: Νικήτρια της ατομικής ασυλίας η Άννα Μαρία

Δήλωσε επίσημα πως θα στηρίξει την υπο - ομάδα της

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Νικήτρια της ατομικής ασυλίας η Άννα Μαρία

Χαμένοι βγήκαν οι μπλε στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας και μετά από έναν τσακωμό ανάμεσα τους βρέθηκαν αντιμέτωποι με την ατομική ασυλία.

Η Άννα Μαρία ήταν η νικήτρια αυτής και μάλιστα λίγο πριν είχε τονίσει πως θέλει να την κερδίσει είτε αυτή είτε ο Νίκος Μπάρτζης είτε ο Τζέιμς ώστε να προστατέψουν με κάποιο τρόπο την υπό - ομάδα τους.

Έτσι και έγινε, τελικά με την παίκτρια να χαίρεται και τους δύο συμπαίκτες να να νιώθουν ανακουφισμένοι που ένα μέλος τους έχει αυτή την πλεονεκτική θέση.

Νικήτρια της ατομικής ασυλίας η Άννα Μαρία

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, λοιπόν, η αλλιώς Μισθοφόρος, που βρίσκεται καθημερινά στο πλατό της εκπομπής Πρωινό για να σχολιάζει τα όσα διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο μιας και έχει κι αυτός την δική του εμπειρία από εκεί, έδωσε στην δημοσιότητα το όνομα όχι μόνο αυτού που παίρνει την ατομική ασυλία αλλά και αυτού που ψηφίζεται προς αποχώρηση!

Για την ακρίβεια, λοιπόν, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ την ατομική ασυλία κερδίζει η Άννα Μαρία και στον τάκο βγαίνει ο Νίκος Μπάρτζης!

«Σήμερα, μάλλον, ατομική ασυλία κερδίζει η Άννα Μαρία Βέλλη. Οι παίκτες της Μπλε Ομάδας θα δώσει υποψήφιο προς αποχώρηση τον Νίκο Μπάρτζη», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Το Youweekly.gr πέρα από το spoil που έχει δώσει από το πρωί για το ποια ομάδα κερδίζει τον σημερινό στίβο μάχης δεν έχει ακόμη καμία πληροφόρηση! Ωστόσο, μέσα στην ημέρα θα σας δώσουμε τα ονόματα γιατί αυτό κάνουμε πάντα, αυτό θα κάνουμε και σήμερα.

Πάντως αν όντως βγει ο Μπάρτζης θα έχει ενδιαφέρον...

UPDATE!

Οι πληροφορίες του Youweekly.gr επιβεβαιώνουν! Βέλλη ατομική Μπάρτζης ο πρώτος που βγαίνει στον τάκο!