Survivor 4: Άλλαξε θέση ο Καλίδης ώστε να μην είναι δίπλα στον Νίκο Μπάρτζη

Απηύδησε!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Άλλαξε θέση ο Καλίδης ώστε να μην είναι δίπλα στον Νίκο Μπάρτζη

Αηδιασμένος ήταν ο Πάνος Καλίδης στο Survivor, με τον γνωστό τραγουδιστή να αλλάζει θέση στη συγκέντρωση των παικτών μετά το αγώνισμα ασυλίας, προκειμένου να μην είναι στο πλευρό του Νίκου Μπάρτζη.

Το «ξεκατίνιασμα» στους «Μπλε» ήταν έντονο, τόσο πριν όσο και μετά το αγώνισμα ασυλίας, με τον Σάκη και τον Τζέιμς ειδικά να έχουν τεταμένες σχέσεις, ενώ ο Καλίδης επίσης μπήκε στο κάδρο των καβγάδων εξαιτίας του «καρφιού» που άφησε ο Καφετζής.

Τη στιγμή, που ο Γιώργος Λιανός συνομιλούσε με τους παίκτες των δύο ομάδων, ο Πάνος άλλαξε θέση, όπου βρισκόταν δίπλα στον Μπάρτζη, καθώς ως ξενερωμένος δεν ήθελε να βρίσκεται στο πλευρό του. Τη θέση του πήρε ο Σάκης Κατσούλης, με το στιγμιότυπο να κάνει εντύπωση στους «Κόκκινους», που δεν έχασαν παράλληλα ευκαιρία να αφήσουν νέα υπονοούμενα για τον Τζέιμς.

Survivor 4 - Στυλίστας Καλίδη: «Ο Πάνος δεν ισχύει ότι ψωνίζει από το μαγαζί του Σάκη Κατσούλη»

Στην εκπομπή Ευτυχείτε βγήκε και μίλησε ο στυλίστας του Πάνου Καλίδη και ξεκαθάρισε το τοπίο για την παρεξήγηση που έγινε στο Survivor 4 για το αν τελικά ο τραγουδιστής γνωρίζει τον Σάκη Κατσούλη, γιατί ψωνίζει από το μαγαζί με ρούχα που διατηρεί.

Όπως αποκάλυψε ο Παναγιώτης Τσατσάκης, δεν ισχύει ότι ψωνίζει από το μαγαζί του, ούτε ότι γνωρίζονται. Έτυχε ο ίδιος να πάρει ρούχα από το κατάστημα του, αλλά ο τραγουδιστής αυτό δεν το γνωρίζει.

«Όταν έχουμε ένα κόνσεπτ ο στιλίστας του εγώ, παίρνω κάποια ρούχα και έτυχε σε ένα κλιπ που είχαμε να πάρω από το συγκεκριμένο μαγαζί. Ο Πάνος δεν το ήξερε. Απλά είπε πως σε ένα κλιπ είχε φορέσει ρούχα του», ανέφερε ο στυλίστας του.

«Προφανώς ο Σάκης τον έπιασε όταν μπήκε και του είπε ρε συ έχει έρθει και ο στυλίστας σου στο μαγαζί και έχει πάρει κομμάτια. Κάτι τέτοιο πρέπει να έγινε», συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.