Survivor 4 - Μακρόπουλος: Αυτά αποκάλυψε στην Μπλε ομάδα όταν μπήκε στο παιχνίδι

«Όλοι ήθελαν να μάθουν και είναι φυσιολογικό αυτό».

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Μακρόπουλος: Αυτά αποκάλυψε στην Μπλε ομάδα όταν μπήκε στο παιχνίδι

Ο Δημήτρης Μακρόπουλος είναι από τους παίκτες που σχολιάστηκε έντονα από τα social media από τις πρώτες ημέρες που μπήκε στο Survivor 4 και συγκεκριμένα στην Μπλε ομάδα. Ενώ, πολλοί έλεγαν πως αποκάλυψε τι λέγεται πίσω στην Ελλάδα κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να γυρίσουν κάποιοι παίκτες την "μπιφτέκα".

Όπως αποκάλυψε μετά την επιστροφή του πίσω στη χώρα, δεν είπε τι λέγεται για αυτούς, αλλά ανέφερε μόνο σημαντικά γεγονότα που έχουν σημειωθεί.

Survivor 4 Μακρόπουλος

Όταν μπήκατε στο παιχνίδι, έπεσαν όλοι πάνω σας να τους πείτε τι γίνεται έξω;

«Βεβαίως, ωστόσο δεν τους είπα. Φαίνεται παράδοξο και ξέρω ότι μου έχει χρεωθεί, παρ' όλα αυτά, επειδή είμαι άνθρωπος των κανόνων, δεν το έκανα. Δεν συζήτησα ποτέ μαζί τους για το τι γίνεται έξω. Για το μόνο που μίλησα, ήταν για κάποια πράγματα της επικαιρότητας, όπως για το Καπιτώλιο και το θέμα της Μπεκατώρου».

Από ποιους δεχτήκατε τις μεγαλύτερες πιέσεις;

«Από τον Αλέξη και τον Τζέιμς. Για να πω την αλήθεια, όμως, όλοι ήθελαν να μάθουν και είναι φυσιολογικό αυτό», είπε στον Τηλεθεατή.

Survivor 4 - Μακρόπουλος: «Η αλήθεια είναι ότι ο Νίκος και η Άννα Μαρία είναι κοντά»

Ο Δημήτρης Μακρόπουλος μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε για το Survivor 4 και συγκεκριμένα για την σχέση ανάμεσα σε Νίκο Μπάρτζη και Άννα Μαρία Βέλλη.

«Κυρίως ο Άλεξ και ο James με ρωτούσαν τι λέει ο κόσμος έξω. Εγώ δεν τους είπα κάτι, γιατί απαγορεύεται από τους κανονισμούς», ανέφερε αρχικά για τους δυο παίκτες που τα έκαναν όλα μπάχαλο και χθες 28/2.

Τι ισχύει για Μπάρτζη και Βέλλη; «Η αλήθεια είναι ότι ο Νίκος και η Άννα Μαρία είναι κοντά μέσα στο παιχνίδι. Προσωπικά δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάτι πέρα από το φιλικό. Δεν θεωρώ ότι έχει γίνει κάτι παραπάνω, ως εξωτερικός παρατηρητής»