Σοφία Μαργαριτη: Έφυγε από το Survivor 4, γύρισε σπίτι της και το έριξε στο φαγητό

Η ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοφία Μαργαριτη: Έφυγε από το Survivor 4, γύρισε σπίτι της και το έριξε στο φαγητό

Στην Ελλάδα έχει επιστρέψει η Σοφία Μαργαρίτη μετά την αποχώρηση της από το Survivor 4 και ήδη έχει φτάσει στο σπίτι της, όπου το έριξε στο φαγητό μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας, μπορεί να είχε πει πως θέλει να φτάσει μέχρι τον τελικό, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Βέβαια το θετικό είναι πως γύρισε στα παιδιά της που έχει τεράστια αδυναμία.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά από τα φαγητά που ξεκίνησε να απολαύσει, αφού η πείνα στον Άγιο Δομίνικο ήταν μεγάλη.

Σοφία Μαργαριτη Survivor instagram

Survivor 4: Έτσι ήταν πριν και μετά το παιχνίδι η Σοφία Μαργαρίτη

Η Σοφία Μαργαρίτη, ήταν μια από τις πιο δυνατές παίκτριες μέσα στο Survivor 4, η οποία ωστόσο είχε φέρει και πολλές εντάσεις, τόσο στην Μπλε ομάδα, όσο και στην Κόκκινη στην συνέχεια.

Μπορεί μετά την μεταφορά της στους Κόκκινους να είχε δείξει ένα καλό πρόσωπο προς τον κόσμο, αφού ήταν μια δεμένη ομάδα με όλους, όταν αποφάσισε να συμμαχήσει με την Ανθή Σαλαγκούδη το Twitter δεν μιλούσε για εκείνη με τα πιο όμορφα λόγια.

Πολλοί βέβαια - όπως και η Κάτια Ταραμπάνκο - έλεγαν πως είναι φαβορί για τον τελικό, όχι μόνο για τις αγωνιστικές της επιδόσεις, αλλά και λόγω του πείσματος που είχε, καθώς είχε δηλώσει πως με τα λεφτά θα "έκλεινε" τρύπες και θα ζούσε όμορφα με τα δυο παιδιά της.

Ωστόσο, η Σοφία Μαργαρίτη την περασμένη εβδομάδα αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor 4, λόγω υγείας καθώς έσπασε το δάχτυλο της με αποτέλεσμα να βάλει γύψο και να μην μπορεί να αγωνιστεί.

Εμείς μετά την αποχώρηση της βρήκαμε φωτογραφία της πριν από το παιχνίδι και την συγκρίναμε με μια από τις τελευταίες της στιγμές μέσα στο παιχνίδι.

Η αλλαγή όπως θα δείτε είναι μεγάλη. Όλοι οι παίκτες έχουν μαυρίσει πολύ, ενώ έχουν αδυνατίσει αρκετά.

Survivor 4 Σοφία Instagram

Survivor 4 Σοφία Μαργαρίτη