Survivor 4 - Μαργαρίτη: "Τεμπέληδες στην ομάδα είχαμε πολλούς. Ο Τριαντάφυλλος και o Κοψιδάς δεν έκαναν τίποτα"

"Ο Τριαντάφυλλος μου έλεγε για την Ανθή πως είναι γυναίκα αράχνη και να την προσέχω"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Μαργαρίτη:

Το μεσημέρι της Τετάρτης, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της Σοφίας Μαργαρίτη στην Ελλάδα (δείτε εδώ πλάνα από το αεροδρόμιο), η εκπομπή Love it έπαιξε στον αέρα τις πρώτες της δηλώσεις για την εμπειρία της στο Survivor.

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Σοφίας Μαργαρίτη μετά το Survivor

«Δεν το περίμενα να αποχωρήσω. Έγινε την ώρα του αγωνίσματος. Σαφώς με πείραξε. Ήθελα να μείνω παραπάνω. Δεν τιμά ούτε τη Μαριάνθη, ούτε και τους συμπαίκτες μου να τη λένε τηλεκατευθυνόμενο. Μερικές φορές ήταν πιο δυναμική από μένα.

Τεμπέληδες στην ομάδα είχαμε πολλούς. Ο Τριαντάφυλλος και ο Κοψιδάς δεν έκαναν τίποτα ιδιαίτερο. Ο Τριαντάφυλλος στην καλύβα δεν προσφέρει. Είχε ένα διάστημα που τα πήγε κάπως καλά αγωνιστικά, αλλά ήταν εντελώς τυχαίο θεωρώ. Του αρέσει να ανακατεύει τα πράγματα.

Ο Τριαντάφυλλος έχει στρατηγική. Έχει την ίδια στρατηγική με τον Κοψιδά. Του δίνει γραμμή. Ο Κοψιδάς μιλούσε πολλές φορές υποτιμητικά στον Τριαντάφυλλο και ο Ντάφυ έσκυβε το κεφάλι και δεν έλεγε τίποτα. Ο Τριαντάφυλλος μου έλεγε για την Ανθή πως είναι γυναίκα αράχνη και να την προσέχω.

Δεν πήγα στον Άγιο Δομίνικο για να ξεπουλήσω τα παιδιά μου. Η Ασημίνα μου είχε ζητήσει συγγνώμη όταν δεν έγραφαν οι κάμερες. Τη συγχώρεσα γιατί και αυτή είναι μάνα. Αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκα στην κάμερα. Ο James έχει αντίπαλο τώρα τον Σάκη. Ο Σάκης θα γίνει ο νέος James. Τώρα ο James θα έχει θέμα γιατί δε θα μπορέσει να φτάσει στον τελικό» είπε, μεταξύ άλλων, η Σοφία Μαργαρίτη.

Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα

Ο Ντάφυ το ξεχνάτε, δεν πρόκειται να φύγει, τον αγαπάει το κοινό, θα πάει μακριά στο παιχνίδι το δηλώνω από τώρα. Μπάρτζης, όχι και τόσο αγαπητός στους τηλεθεατές αλλά ούτε κι αυτός θα μαζέψει τα πραγματάκια του. Όλα θα παιχτούν μεταξύ Ταβλαδάκη και Μαριάνθης.

Η Μαριάνθη έχει βρεθεί ξανά σε αυτή την θέση και την είχε σώσει το ότι ο κόσμος τότε ήθελε να φύγει η Ανθή Σαλαγκούδη. Ο Ταβλαδάκης μπορεί να μην είναι τόσο αγαπητός - δείτε εδώ κράξιμο που έφαγε εχθές στο twitter - αλλά την δίνει την σπιρτάδα του στο παιχνίδι.

Με ελάχιστη επιφύλαξη θα δώσω Ταβλαδάκη, κι όταν σιγουρευτώ 100% επανέρχομαι. Μάλιστα, η μέχρι στιγμής κατάταξη που έχω είναι Μπάρτζης, Ντάφυ με ελάχιστη διαφορά από αυτόν, Μαριάνθη και Ταβλαδάκης.

Update!

Σας το έχω ξαναπεί... μόνο πότε θα πεθάνω δεν ξέρω! Ο Ταβλαδάκης είναι εκτός...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!