Έλενα Κρεμλίδου για χθεσινό επεισόδιο Survivor: "Πόσο κακός ο Ασημακόπουλος, πόσο;"

"Δεν παίρνω την μεριά του Τριαντάφυλλου αλλά..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έλενα Κρεμλίδου για χθεσινό επεισόδιο Survivor:

Η Έλενα Κρεμλίδου που πριν λίγες ημέρες παραχώρησε μια αφοπλιστική συνέντευξη στο περιοδικό YOU και μίλησε για την δικαστική διαμάχη που παραλίγο να δημιουργηθεί λόγω της συμμετοχής της στο Survivor, το βράδυ της Τετάρτης στόχευσε στα story σχολιασμού που έκανε στο instagram της, τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο είδαμε μια απίστευτη επίθεση του Ασημακόπουλου και του Κόρομι στον Ντάφυ και εκείνη που έχει εκφράσει πολλές φορές τα αρνητικά συναισθήματά της για τον πρώτο, δήλωσε:

Η ανάρτηση της Κρεμλίδου για τον Γιώργο Ασημακόπουλο

"Δεν θα πω πολλά απόψε αλλά πόσο κακός ο Ασημακόπουλος, χωρίς να πάρω θέση, πόσο κακός. Και για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω ότι είναι κακός άνθρωπος αλλά βγαίνει πολύ κακός με αυτά που επιλέγει να πει. Αυτά, χωρίς να πάρω την μεριά του Τριαντάφυλλου."

"Ο Ασημακόπουλος βάζει σπιουνιές στις ομάδες"

Η Έλενα Κρεμλίδου το πρωί της Παρασκευής αποφάσισε να μιλήσει την κάμερα του Πρωινού τόσο για συμπαίκτες της όσο και για την αντίπαλη ομάδα.

"Έφυγα καθαρά για λόγους υγείας. Αν ήταν το κλίμα καλύτερο, δεν ήμουν στον ήλιο όλη μέρα, δεν είχα πάθει αφυδάτωση και ηλίαση και ήταν και καλύτερο το κλίμα με τα παιδιά ίσως να γινόμουν καλύτερα και να έμενα. Με πείραξε το ότι αναφέρθηκαν πάρα πολύ στην εμφάνιση και τα κιλά μου ότι ήμουν τελείως διαφορετική στο instagram και διαφορετική στο παιχνίδι. Το οποίο είναι αστείο γιατί είμαι ένας άνθρωπος που στα social media είμαι 99% ο εαυτός μου και συνήθως άβαφτη.

Ο Ασημακόπουλος ξεχνάει, ανέφερε ότι η Σοφία έκανε μόνο δουλειές κάτι το οποίο είναι ένα μεγάλο ψέμα. Η Σοφία πάρα πολλές φορές φώναζε την κάμερα όταν μαγείρευε απλά για να το δείξει. Δεν θα επιδίωκα να κάνω παρέα με τον Κώστα και στην Σοφία, είναι δυο προσωπικότητες που δεν μπορώ να συνυπάρξω ξανά.

Πιστεύω ότι στην τετράδα θα είναι ο Ηλίας και η Καρολίνα και ο Τζέιμς και η Μαριαλένα".