Survivor 4: Ο Κρις Σταμούλης έδειξε στο Instagram το πτυχίο που πήρε στην Νομική

«Με λέει ψεύτη και απατεώνα και πως δεν έχω τελειώσει τη Νομική αλλά ένα ΙΕΚ και δεν είμαι δικηγόρος»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Κρις Σταμούλης έδειξε στο Instagram το πτυχίο που πήρε στην Νομική

Το πτυχίο που έχει πάρει στην Νομική έδειξε ο Κρις Σταμούλης στο Instagram, μετά την αποχώρηση του από το Survivor 4, αφού όπως είπε υπάρχει ένας χρήστης που τον λέει απατεώνα, αναφέροντας πως δεν είναι δικηγόρος.

Τον Κρις τον γνωρίσαμε μέσα από το τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, όπου μας συστήθηκε με την ιδιότητα του δικηγόρου. Ωστόσο, πολλοί τηλεθεατές αμφισβήτησαν την ιδιότητα του και συνεχίζουν να την αμφισβητούν και μετά την αποχώρηση του και την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Το γεγονός αυτό έκανε τον Κρις να μπει στη διαδικασία να δείξει το πτυχίο του μέσα από ένα βίντεο στα insta story του, αποδεικνύοντας πως δεν λέει ψέματα.

«Αν και ποτέ δε μπαίνω στη διαδικασία να απαντήσω σε κακόβουλα και αρνητικά σχόλια που γράφονται για εμένα, ίσα ίσα μόνο γελάω, και με αφήνουν ανεπηρέαστο αφού ξέρω καλά ποιος είμαι.

Ωστόσο σήμερα θέλω να απαντήσω σε ένα συγκεκριμένο σχόλιο που επαναλαμβάνεται από έναν τύπο που με λέει ψεύτη και απατεώνα λέγοντας πως δεν έχω τελειώσει ποτέ τη Νομική και έχω τελειώσει ένα ΙΕΚ και δεν είμαι δικηγόρος. Θέλω να δώσω μια απάντηση δείχνοντας το πτυχίο μου», είπε.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Οι πρώτες δηλώσεις του Σταμούλη μετά την αποχώρηση

«Δεν περίμενα πως θα αποχωρήσω. Ήταν η πρώτη ψηφοφορία που με έπιασε μια ταχυκαρδία. Δεν ήμουν ο χειρότερος παίκτης. Υπήρχαν πολλοί χειρότεροι παίκτες από εμένα. Αυτό που με έβαλε ουσιαστικά εκτός της ομάδας ήταν η πρώτη ψηφοφορία που με έβγαλαν υποψήφιο.

Με τον Αλέξη μια βολτούλα πήγαμε και χαθήκαμε σε ένα δάσος. Τα μέρη δεν τα ξέρουμε. Δεν μας πίστεψε κανείς από την ομάδα. Σπάστηκαν κιόλας. Μπορεί να είχαμε πάθει το οτιδήποτε και νευρίασαν όταν γυρίσαμε. Τα παιδιά νόμιζαν πως πήγαμε κάπου και φάγαμε. Γράφτηκε πως βρήκαμε έναν σεκιουριτά και τον χτύπησε ο Αλέξης. Εγώ που ήμουν μάρτυρας, δεν έγινε σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο.

Δεν ένιωθα τόσο Μπλε ομάδα. Όταν δεν είχε έπαθλο φαγητού δεν είχα κανένα κίνητρο να παίξω. Ο James θα κάνει το οτιδήποτε για να πετύχει τον σκοπό του. Πιστεύω πως ήρθε η αρχή του τέλους για τον James.

Survivor 4 Κρις Σταμούλης

Η Μαριαλένα έκανε φάουλ που είπε κάποια πράγματα στην αρχή για τον Σάκη μπροστά στον James. Πιστεύω πως η Μαριαλένα και ο Σάκης θα τα ξαναβρούν μέσα στο παιχνίδι. Ο Σάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο. Η Μαριαλένα το απέρριψε στα λόγια. Στις πράξεις βλέπω ότι δεν το απορρίπτει. Πιστεύω πως τα γεγονότα που έγιναν θα τους δέσουν πιο πολύ.

Ο Μπάρτζης κάνει ριάλιτι. Είναι στον χαρακτήρα του. Ο Καλίδης είναι πολύ διπλωματικός. Η Ελευθερία έκανε τσαχπινιές στα αγόρια για να έχει την εύνοιά τους. Του Αλέξη δεν του αρέσει η Ελευθερία, δε θα μπορούσε να τη δει ερωτικά.

Θεωρώ πως υπήρχε και υπάρχει φλερτ με την Άννα Μαρία και τον Νίκο. Κυρίως από την πλευρά της Άννας Μαρίας υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον για τον Νίκο. Αφού ήταν από την αρχή όλη μέρα μαζί, πήγαινε να κοιμηθεί δίπλα του. Αγκαλίτσες, μιλάνε ψιθυριστά. Αυτά φλερτ μου φαίνονται. Ο Νίκος νομίζω κυρίως φλερτ δέχονταν περισσότερο. Και αυτός από την πλευρά του, αλλά όχι τόσο πολύ όσο η Άννα Μαρία» είπε, μεταξύ άλλων, ο Chris Σταμούλης.