Survivor 4 - Κονδυλάτος: «Έχω μπει στη μαύρη λίστα της Ανθής»

«Εγώ έχω μάθει να μιλάω ειλικρινά»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Κονδυλάτος: «Έχω μπει στη μαύρη λίστα της Ανθής»

Το πρωί της Παρασκευής ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και αναφέρθηκε στην οριστική ρήξη της σχέσης του με την Ανθή Σαλαγκούδη, ξεκαθαρίζοντας πως τον τελευταίο καιρό έχει μπει στη «μαύρη λίστα» της άλλοτε φίλης του.

Ο Περικλής από την πρώτη κιόλας μέρα που έφυγε από το παιχνίδι έκανε μία σειρά από αναρτήσεις κατά της Ανθής ενώ εκεί από τη μεριά της, ήταν λακωνική για τη σχέση τους στη χθεσινή της συνέντευξη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Ο πρώην παίκτης του Survivor 4, αναφέρθηκε φυσικά και στο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί την τελευταία εβδομάδα με τον Τριαντάφυλλο και εξήγησε πως δεν είχε ακούσει κάτι σχετικό με δωροδοκία, όπως κατήγγειλαν ο Ασημακόπουλος και ο Κόρο, οπότε δεν μπορεί να πάρει ξεκάθαρα θέση.

Περικλής Κονδυλάτος Ανθή Σαλαγκούδη

Οι δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου για την Ανθή Σαλαγκούδη

«Προσπαθώ ακόμα να προσαρμοστώ, είναι μια δύσκολη κατάσταση το να επιστρέψεις στην ζωή σου μετά από τόσο καιρό.

Όπως όλα τα παιδιά έτσι και ο Τριαντάφυλλος έχει τις θετικές και τις αρνητικές του πλευρές. Μπορεί αυτόν τον καιρό να τον έχει αγχώσει η κατάσταση με τα συμβούλια. Δεν μπορώ να πω αν είναι καλός ή κακός γιατί αυτό δεν ισχύει για κανέναν μας.

Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για το χρηματικό ποσό που προσέφερε. Μου το γράψανε στο Instagram, ότι και καλά κι εμένα με δωροδόκησε και γι΄αυτό λέω καλά πράγματα για εκείνον. Ούτε καν.

Ούτε από την Ανθή δωροδοκήθηκα, ίσως εγώ τη δωροδόκησα, της έδωσα φαγητά. Δεν νομίζω ότι θα με καλέσει, έχω μπει στη μαύρη λίστα της Ανθής, μπορεί να αισθάνεται ότι την έχω ρίξει αλλά εγώ έχω μάθει να μιλάω ειλικρινά.

Η νέα φουρνιά, είναι καλά παιδιά, καλοί αθλητές, όμορφοι, έξυπνοι, αλλά έχουν παρακολουθήσει το παιχνίδι και ξέρουν τι λέγεται απ' έξω. Εμένα δεν μου είχαν μεταφέρει τίποτα οι συμπαίκτες μου και όλα τα παιδιά που ήρθαν στους Κόκκινους ήταν πολύ καλοί.

Για το My Style Rocks, δεν γνωρίζω κάτι. Νομίζω αν υπήρχε κάτι θα είχε ήδη ανακοινωθεί», είπε χαρακτηριστικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα ήθελε να μιλήσει η Ανθή»

Ο Περικλής Κονδυλάτος, μίλησε στην κάμερα του Open για το Survivor 4, ενώ ρωτήθηκε αν έχει μιλήσει με την Ανθή Σαλαγκούδη μετά από την αποχώρηση της από το παιχνίδι και την επιστροφή της στην Ελλάδα.

«Πότε να μιλήσω με την Ανθή; Δεν έχει μιλήσει ακόμη με τους δικούς της, θα μιλήσει με εμένα; Νομίζω ότι θα είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα ήθελε να μιλήσει. Όχι γιατί πιστεύω ότι έχει κάτι μαζί μου, αλλά γιατί είχαμε σταματήσει να μιλάμε πριν να φύγω από το παιχνίδι. Την ενοχλούσε που της έλεγα κάποια πράγματα που δεν πήγαιναν καλά», είπε αρχικά.

Survivor 4 Κονδυλάτος για Ανθή

«Δεν έκανα κολλητή παρέα με κανένα από τα παιδιά. Είχα ένα δικό μου πρόγραμμα και κάπου κάπου ταίριαζε με τους συμπαίκτες μου. Έχουμε ζήσει πολλά. Δεν θα της έλεγα κάτι. Αν μου μιλούσε θα της μιλούσα. Μην βγει ότι δεν της μιλάω», συνέχισε.

Ενώ, για τον άγριο τσακωμό που σημειώθηκε στην Μπλε ομάδα όπου πήγαν να πιαστούν στα χέρια σχολίασε «Τους δικαιολογώ όλους να έχουν ένταση στο παιχνίδι γιατί όταν πεινάς έτσι αντιδράσεις».