Survivor 4 - Αδερφή Ντάφυ: "Τα παιδιά για να πετύχουν τον σκοπό τους παίζουν με ανθρώπινες ψυχές"

"Στο παιδί του δεν του τα δείχνουμε όλα, κρίμα είναι ένα παιδάκι 5 χρονών να βιώνει αυτά τα πράγματα"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Αδερφή Ντάφυ:

Ντόρος επικρατεί για τις καταστάσεις που περνάει ο Τριαντάφυλλος στο Survivor μετά το τελευταίο επεισόδιο και τα όσα έγιναν! Ο κόσμος αναμένει το επεισόδιο της Κυριακής - δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο - για να μάθει για όλες τις εξελίξεις.

Στην εκπομπή Ευτυχείτε, το πρωί της Παρασκευής, βγήκε η αδερφή του Τριαντάφυλλου, Δέσποινα και μίλησε για τα συναισθήματα που έχουν δημιουργηθεί στην οικογένεια με όσα βλέπει στην τηλεόραση αλλά και την γνώμη της πάνω στις δωροδοκίες και όλα τα σχετικά που ειπώθηκαν από τους συμπαίκτες του τραγουδιστή.

Οι δηλώσεις της αδερφής του Τριαντάφυλλου

"Εκφράζουν πολλά θετικά μηνύματα για τον Τριαντάφυλλο, αυτό μας δίνει χαρά αλλά δεν αλλάζει αυτό που συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο και μας στεναχωρεί πάρα πολύ. Ο Τριαντάφυλλος έχει χιούμορ και το ξέρετε, μπορεί στην συζήτηση να έκαναν πλάκα και να είπε άντε ρε άμα μείνουμε και βγούμε θα σας δώσω και λεφτά ή θα σας κάνω ένα δώρο, θα βγαίνουμε... κάπως έτσι πρέπει να το είπε απλώς τα παιδιά τώρα προφανώς για να πετύχουν τον σκοπό τους παίζουν με ανθρώπινες ψυχές που αυτό είναι άσχημο.

Ο Τριαντάφυλλος όλοι το ξέρουμε πως δεν πήγε για να πάρει το έπαθλο αλλά για να δοκιμάσει τις αντοχές του. Αλλά να πούμε και τα κακά του. Το κακό του είναι ότι έχει μια ψυχή μικρού παιδιού, είναι πολύ νευρικός. Σίγουρα έχουν στεναχωρηθεί η σύζυγος και το παιδί του, βέβαια, στο παιδί του δεν τα δείχνουμε όλα, κρίμα είναι ένα παιδάκι 5 χρονών τώρα να βιώνει αυτά τα πράγματα"

Σε δύσκολη θέση η παραγωγή για το μέλλον του Ντάφυ στο παιχνίδι

Κόλαση στη κόκκινη παραλία με τον Τριαντάφυλλο μετά τα όσα συνέβησαν στα δύο τελευταία επεισόδια του Survivor. Ποιο το μέλλον του τραγουδιστή στο ριάλιτι;

Το μεσημέρι της Πέμπτης η Μαρία Καρλάκη, προσωπική φίλη του Ντάφυ και συνάδελφος, βρέθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου και εκτός από του ότι αποκάλυψε το φλερτ της με τον Σάκη Κατσούλη, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο Τριαντάφυλλος να αποχωρήσει οικειοθελώς τονίζοντας πως όταν βρίσκεται σ' ένα περιβάλλον που βλέπει πως δεν τον σηκώνει άλλο τα παρατάει. Θα δούμε όμως στα επόμενα επεισόδια αν ο Ντάφυ πάρει την απόφαση να αποχωρήσει.

Έχουμε και λέμε τώρα. Οι ώρες που περνάει ο Τριαντάφυλλος στην καλύβα της ομάδας του μετά το τελευταίο επεισόδιο είναι εφιαλτικές. Δεν υπάρχει συμπαίκτης που να του μιλάει και ο ίδιος έχει βρεθεί στην απομόνωση. Μάλιστα έχει πέσει στο τραπέζι και το ενδεχόμενο ακόμα και να μαγειρεύει μόνος του. Κάτι τέτοιο προτείνει ο Γιώργος Ασημακόπουλος και θα επικρατήσει χαμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες η παραγωγή εξετάζει αρκετά ενδεχόμενα για το μέλλον του παίκτη στο Survivor, όπως το να... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr