Λιάγκας για Σαλαγκούδη: «Η Ανθή με ρώτησε και της είπα να πάει στο Survivor»

«Αν δεν είχα πάει τώρα δε θα ήταν καλεσμένη σε εκπομπές»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Λιάγκας για Σαλαγκούδη: «Η Ανθή με ρώτησε και της είπα να πάει στο Survivor»

Το πρωί της Παρασκευής, η ομάδα του Πρωινού σχολίασε τη χθεσινή συνέντευξη της Ανθής Σαλαγκούδη και συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιάγκας εξήγησε πως τον ρώτησε την άποψή του για το αν πρέπει να πάει στο Survivor και εκείνος της απάντησε θετικά.

Ο Νίκος Μουτσινάς μεταξύ άλλων ρώτησε την Ανθή αν την έστειλε στο παιχνίδι ο Γιώργος Λιάγκας και εκείνη απάντησε πως την είχε πάρει τηλέφωνο για να της πει να πάει.

Ο παρουσιαστής σήμερα το πρωί θέλησε να ξεκαθαρίσει πως η Ανθή επικοινώνησε αρχικά μαζί του και εκείνος από τη μεριά του της είπε να δεχθεί την πρόταση για το Survivor μιας και θα της κάνει καλό στη δημοσιότητά της.

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα για την Ανθή Σαλαγκούδη και το Survivor

«Με πήρε η Ανθή πολλές φορές και δεν το είχα σηκώσει. Μετά την πήρε πίσω και της είπα να πάει στο Survivor κατά τη γνώμη γιατί θα της κάνει καλό. Και νομίζω ότι στο τέλος της ημέρας, καλό της έκανε γιατί αλλιώς δε θα ήταν καλεσμένη στον Μουτσινά, δε θα την ζήταγαν όλες οι εκπομπές. Της είπα ότι θα έχει μία προβολή και όντως έχει η κοπέλα», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Γιώργος Λιάγκας Ανθή Σαλαγκούδη

Στη συνέχεια ανέφερε: «Η παρουσία της Σαλαγκούδη δεν ήταν φλατ, φλατ είναι η συμμετοχή του Γαλακτερού. Εγώ όταν της είπα να πάει δεν έκρινα το παιχνίδι με τα αθλητικά κριτήρια αλλά με βάση τη δημοσιότητα που θα πάρει και από εκεί και πέρα το πώς θα αξιοποιήσει την δημοσιότητα αυτή έχει να κάνει και με το αστέρι που έχει ο καθένας».

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

"Δεν ξέρω τι φαινόταν έξω αλλά στην αρχή ειδικά προσπαθούσα"

Η Ανθή Σαλαγκούδη μετά το χθεσινό της πέρασμα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, επισκέφθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής το πλατό του Love it και μίλησε για το Survivor και για όσα δεν είδαμε

"Όταν επέστρεψα στην Ελλάδα, άνοιξα το κινητό μου, μίλησα με τους δικούς μου ανθρώπους και κατάλαβα λίγο τι γινόταν. Με στεναχώρησαν, και γενικά ένα κομμάτι που έχει να κάνει πολύ με την οικογένειά μου, αλλά από εκεί και πέρα εγώ κράτησα την εμπειρία μου από τον Άγιο Δομίνικο. Ήμουν τρομαγμένη για πράγματα που μπορεί να έχουν ακουστεί. Όταν πήγα στο Survivor ήξερα ότι παίρνω ένα ρίσκο γιατί ήμουν ένας κόντρα ρόλος. Κι εμένα όταν μου έκαναν την πρόταση απόρησα πραγματικά. Έχω πει πολλές φορές ότι δεν έχω σχέση με το αθλητικό κομμάτι.

Εγώ απλά ήμουν ένα παιδί που δεν είχα δει, δεν είχα παρακολουθήσει Survivor. Ο Τζέιμς ας πούμε που τον ανέφερες ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει στρατηγική γιατί έχει δει πολύ Survivor αλλά είναι κι ένας πολύ ικανός παίκτης. Η πείνα και οι κακουχίες για μένα ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι και θεωρώ ότι ανταπεξήλθα μια χαρά. Δεν ξέρω τι φαινόταν έξω αλλά στην αρχή ειδικά προσπαθούσα απλά από ένα σημείο και μετά η ψυχολογία μου ήταν πεσμένη.