Survivor 4 - Μαριπόζα: «Είναι ντροπή αυτό που κάνουν στον Τριαντάφυλλο, απλά κακό»

«Ό, τι και να έχει κάνει»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Μαριπόζα: «Είναι ντροπή αυτό που κάνουν στον Τριαντάφυλλο, απλά κακό»

Η Μαριπόζα θέλησε να σχολιάσει τις εξελίξεις από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα σχολίασε τη στάση της Κόκκινης ομάδας απέναντι στον Τριαντάφυλλο, και το γεγονός ότι δεν του έδωσαν φαγητό.

Ο καυγάς της Κόκκινης ομάδας κορυφώθηκε στο χθεσινό επεισόδιο και έτσι όταν ψάρεψε ο Κόρο, αποφάσισε να μην δώσει καθόλου από τα ψάρια στον Τριαντάφυλλο. Η κίνηση αυτή σχολιάστηκε πολύ αρνητικά στο Twitter ενώ και η Έλενα Κρεμλίδου θέλησε να τονίσει πόσο άδικο είναι όλο αυτό που συμβαίνει.

Μαριπόζα Τριαντάφυλλος

Η ανάρτηση της Μαριπόζα για τον Τριαντάφυλλο και το Survivor 4

«Αυτό είναι ντροπή, παιδιά εντάξει. Ό, τι και να έχει κάνει, το να μην του δίνουν φαγητό είναι απλά κακό, δεν είναι σωστό», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Survivor 4: Αποκάλυψη σοκ για τον Γιώργο Ασημακόπουλο - "Τόσο καιρό δεν μιλάω!"

Μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor και τις απίστευτες συμπεριφορές του Ασημακόπουλου και του Κόρο κατά του Ντάφυ, εκτός από το twitter που ξεσηκώθηκε σα να μην υπάρχει αύριο, πριν θέση για πρώτη φορά και η περσόνα του instagram, Soula Glamorous, αποκαλύπτοντας μια πραγματική... βόμβα!

Πιο συγκεκριμένα, η Soula Glamorous αποκάλυψε για πρώτη φορά την πρόταση του παίκτη της κόκκινης ομάδας να τον στηρίζει κατά τη διάρκεια του Survivor με αντάλλαγμα ένα χρηματικό ποσό. Η διαδικτυακή περσόνα, ωστόσο, του το αρνήθηκε.

“Τόσο καιρό δεν μιλάω γιατί είμαι ανώτερο άτομο και δεν δίνω σημασία, αλλά θα τα πω! Όταν εσύ Ασημακόπουλε πριν μπεις έστελνες για στήριξη σε μένα για το παιχνίδι πριν μπεις και με χρηματική αμοιβή κιόλας, καλά ήταν; Όταν αρνήθηκα όμως αμέσως είπες μη πεις κάτι, λέγε ότι θες. Άσχετα αν σε είχα κάνει unfollow δύο χρόνια πριν επειδή έλεγες ότι έχεις την Σούλα σε εταιρίες και κόσμο και ότι ανήκεις στα Κεντρικά Σούλα, που ούτε απ’ έξω δεν πέρασες…”.

Survivor 4

Survivor 4 Ασημακόπουλος

Survivor 4 Τριαντάφυλλος

Να τονίσουμε, για όσους δεν το γνωρίζουν, πως η Soula Glamorous έχει έναν από τους πιο δυνατούς λογαριασμούς στο instagram αφού σήμερα μετράει γύρω στους 396 χιλιάδες followers!