Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4 - Σοφία: «Τα παιδιά μου μόλις με είδαν ορμήσαν κατευθείαν στις σακούλες να δούνε τι έχω φέρει»

«Εμένα δεν μου είχε τάξει τίποτα ο Τριαντάφυλλος. Μπορεί και να έγινε»

Survivor 4 - Σοφία: «Τα παιδιά μου μόλις με είδαν ορμήσαν κατευθείαν στις σακούλες να δούνε τι έχω φέρει»
Survivor 16.03.2021 14:18
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η Σοφία Μαργαρίτη μίλησε στην εκπομπή Love it για την επιστροφή της στην Ελλάδα μετά την αποχώρηση της από το Survivor 4, αλλά και για το πως περνάει τις ημέρες της με την οικογένεια της και συγκεκριμένα με τα παιδιά της.

Ενώ, αναφέρθηκε και στο πόδι της στο οποίο έχει τραυματιστεί σοβαρά και υπήρξε ο λόγος που έφυγε από το παιχνίδι επιβίωσης.

«Υπάρχει ο τραυματισμός. Δεν ήταν τόσο ελαφρύς όσο νόμιζα εγώ. Είναι σοβαρός. Έχω σπάσει το δάχτυλο και έχω στραμπουλίζει άλλα δύο δάχτυλα στο αριστερό μου πόδι. Θα πρέπει αυτό να το δω. Κάνω θεραπεία αυτή τη στιγμή. Έχει αφαιρεθεί ο γύψος, αλλά μετακινούμαι με πατερίτσες».

Η αναφορά της Σοφίας στα παιδιά της μετά την επιστροφή της από το Survivor 4

Survivor 4 Σοφία Μαργαρίτη love it

«Δεν έχω σταματήσει να τρώω. Απολαμβάνω τους φίλους μου, τους γονείς μου και τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου είναι μια χαρά. Χαρήκαν πάρα πολύ που είδαν τη μαμά τους μετά από τόσο καιρό. Μου είχαν λείψει πάρα πολύ.

Μόλις με είδαν ορμήσαν κατευθείαν στις σακούλες να δούνε τι έχω φέρει, Καρύδες δεν μπόρεσα να πάρω, αλλά έχω πάρει πάρα πολλά κοχύλια, κάπου στα πέντε κιλά. Θεώρησα ότι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να προσφέρω στους δικούς μου ήταν ένα κοχύλι»

Το σχόλιο της μετά τον χαμό με τον Τριαντάφυλλο στην Κόκκινη ομάδα

«Σε καμία περίπτωση οι παίκτες δεν κάνουν διακοπές στο Survivor. Γινόντουσαν συζητήσεις για το πόσα χρήματα παίρνει ο καθένας.

Εμένα δεν μου είχε τάξει τίποτα ο Τριαντάφυλλος. Είχα απομακρυνθεί από την παρέα γενικότερα. Μπορεί και να έγινε. Η πείνα και οι ακραίες καταστάσεις μπορεί να σε μεταλλάξουν. Το παιχνίδι είναι τόσο σκληρό και πρέπει να το ακολουθήσεις. Ο Κοψιδάς και ο James βαφτίστηκαν αρχηγοί για τη σύνθεση των ομάδων. Ο Τριαντάφυλλος είναι πολύ καλό παιδί, λαϊκό.

Το έπαθλο είναι μεγάλο, αλλά εγώ δεν είχα καμία στρατηγική. Σίγουρα θα ξαναέμπαινα. Και αύριο θα έμπαινα αν ήταν καλά το πόδι μου. Έχω κερδίσει μόνο από αυτό το παιχνίδι. Εγώ ελπίζω να κερδίσει κάποιος που έχει πραγματικά ανάγκη τα χρήματα. Για νικητές βλέπω τον James, τον Σάκη και τον Νίκο»

Ακολουθείστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Σοφία Μαργαριτη: Έφυγε από το Survivor 4, γύρισε σπίτι της και το έριξε στο φαγητό

Στην Ελλάδα έχει επιστρέψει η Σοφία Μαργαρίτη μετά την αποχώρηση της από το Survivor 4 έχει φτάσει στο σπίτι της, όπου το έριξε στο φαγητό μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας, μπορεί να είχε πει πως θέλει να φτάσει μέχρι τον τελικό, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Βέβαια το θετικό είναι πως γύρισε στα παιδιά της που έχει τεράστια αδυναμία.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά από τα φαγητά που ξεκίνησε να απολαύσει, αφού η πείνα στον Άγιο Δομίνικο ήταν μεγάλη.

Σοφία Μαργαριτη Survivor instagram

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Οι πέντε παίκτες που είναι stand by για να επιστρέψουν στο παιχνίδι

Survivor 4 spoiler 16/3: Οι επόμενοι υποψήφιοι προς αποχώρηση μετά τον Ντάφυ

Share