Survivor 4 - Σοφία: «Η Μαριάνθη είπε ψέματα για την τροφή που βρέθηκε γιατί φοβήθηκε»

«Η Μαριάνθη μου, είναι τόσο καλό κορίτσι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Σοφία: «Η Μαριάνθη είπε ψέματα για την τροφή που βρέθηκε γιατί φοβήθηκε»

Η Σοφία Μαργαρίτη μίλησε στην εκπομπή Love it, για τις τελευταίες εξελίξεις γύρο από το Survivor 4 και τις εντάσεις που έχουν ξεσπάσει στην Κόκκινη ομάδα, ειδικά με αφορμή το ψέμα που είπε η Μαριάνθη στους συμπαίκτες της για τροφή που βρήκε.

«Εγώ δεν ξέρω τι γίνεται πλέον στο παιχνίδι, μιας και είμαι έξω πλέον, αλλά μπορώ να υποθέσω. Ίσως κάτι να βρέθηκε από τροφή το οποίο φαντάζομαι θα ήταν κάτι πολύ μικρό. Εγώ θεωρώ ότι φοβήθηκε να το παραδεχτεί και επειδή έχει μείνει και μόνη της, αλλά είναι έτσι η Μαριάνθη μου, είναι τόσο καλό κορίτσι», είπε αρχικά η πρώην παίκτρια.

Η Σοφία Μαργαρίτη, παραδέχτηκε πως είχε έρθει αρκετά κοντά με τη Μαριάνθη Κάσδαγλη για την και μίλησε με τα καλύτερά λόγια.

Επίσης, συνέχισε: «Σε καμία περίπτωση οι παίκτες δεν κάνουν διακοπές στο Survivor. Γινόντουσαν συζητήσεις για το πόσα χρήματα παίρνει ο καθένας.

Εμένα δεν μου είχε τάξει τίποτα ο Τριαντάφυλλος. Είχα απομακρυνθεί από την παρέα γενικότερα. Μπορεί και να έγινε. Η πείνα και οι ακραίες καταστάσεις μπορεί να σε μεταλλάξουν. Το παιχνίδι είναι τόσο σκληρό και πρέπει να το ακολουθήσεις. Ο Κοψιδάς και ο James βαφτίστηκαν αρχηγοί για τη σύνθεση των ομάδων. Ο Τριαντάφυλλος είναι πολύ καλό παιδί, λαϊκό.

Το έπαθλο είναι μεγάλο, αλλά εγώ δεν είχα καμία στρατηγική. Σίγουρα θα ξαναέμπαινα. Και αύριο θα έμπαινα αν ήταν καλά το πόδι μου. Έχω κερδίσει μόνο από αυτό το παιχνίδι. Εγώ ελπίζω να κερδίσει κάποιος που έχει πραγματικά ανάγκη τα χρήματα. Για νικητές βλέπω τον James, τον Σάκη και τον Νίκο»

Ακολουθείστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Σοφία Μαργαριτη: Έφυγε από το Survivor 4, γύρισε σπίτι της και το έριξε στο φαγητό

Στην Ελλάδα έχει επιστρέψει η Σοφία Μαργαρίτη μετά την αποχώρηση της από το Survivor 4 έχει φτάσει στο σπίτι της, όπου το έριξε στο φαγητό μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας, μπορεί να είχε πει πως θέλει να φτάσει μέχρι τον τελικό, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Βέβαια το θετικό είναι πως γύρισε στα παιδιά της που έχει τεράστια αδυναμία.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά από τα φαγητά που ξεκίνησε να απολαύσει, αφού η πείνα στον Άγιο Δομίνικο ήταν μεγάλη.

Σοφία Μαργαριτη Survivor instagram