Survivor 4 - Βαλαβάνη: "Δεν ξέρω γιατί είπαν στην Μαριαλένα να κάνει τεστ, εμένα μου είχαν πει κατευθείαν ότι είναι από την περίοδο"

"Τραγικό αυτό που γίνεται με τον Τριαντάφυλλο"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Βαλαβάνη:

Η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε πέτυχε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και προφανώς ο δημοσιογράφος δεν μπορούσε να μην την ρωτήσει για το Survivor, όντας πρώην παίκτρια αυτού.

Ανάσα δεν την άφησαν να πάρει, όλα τα απάντησε...

Ο σχολιασμός της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για το Survivor 4

Σχολιάζοντας αρχικά, το τεστ εγκυμοσύνης της Μαριαλένας είπε: «Δεν ξέρω τι έχει συμβεί γιατί κι εγώ είχα περάσει το ίδιο πρήξιμο που έχουν όλες οι γυναίκες στο Survivor. Eμένα ο γιατρός μου όταν είχε αρχίσει αυτό το φούσκωμα και το πρήξιμο μου είπε “Στο Survivor είσαι δεν θα έχεις περίοδο. Αυτός είναι ο λόγος που πρήζεσαι”. Δεν ξέρω γιατί της είπαν της κοπέλας να κάνει τεστ εγκυμοσύνης. Θα έπρεπε να το ξέρουν οι γιατροί ότι όλες οι γυναίκες μετά τους δυο πρώτους μήνες πρήζονται».

Πώς βλέπει την είσοδο νέων παικτών στο ριάλιτι; Θεωρεί ότι επηρεάζουν τις εξελίξεις; «Σίγουρα. Είναι αυτό που έχει κάνει να χαθεί η μαγεία του», είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Στην ερώτηση ποιους θεωρεί πιο ιντριγκαδόρους είπε: «Τον Τριαντάφυλλο. Του αρέσει να ανακατεύει την τράπουλα. Τον James, τον Νίκο Μπάρτζη και τον Αλέξη Παππά».

Για τα ζευγάρια που έχουν δημιουργηθεί είπε: «Το να δημιουργηθεί κάτι και να εξελιχθεί μετά το έχω ζήσει κι εγώ στο πετσί μου. Είναι άδικο, όταν υπάρχουν άνθρωποι έξω να υπάρχει όλο αυτό και να τους δείχνουμε με το δάχτυλο και να λέμε είναι ζευγάρι ή δεν είναι. Καλό θα είναι να μην δίνουμε δικαιώματα. Μετά από μερικούς μήνες, όμως, ξεχνάς τις κάμερες και μια αγκαλιά μπορεί να θεωρηθεί ερωτική, ακόμη κι όταν είναι φιλική.

Τέλος, για την απομόνωση του Τριαντάφυλλου και τους συμπαίκτες του που δεν του δίνουν φαγητό είπε: «Το θεωρώ τραγικό. Είναι πολύ άσχημο αυτό που γίνεται. Είσαι σε ένα παιχνίδι επιβίωσης που πεινούν όλοι και είναι απάνθρωπο».

Η εμπειρία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο Survivor

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη το μεσημέρι της προηγούμενης Παρασκευής μίλησε στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως όταν ήταν στο Survivor είχαν κερδίσει ένα πακέτο με παστέλια, το οποίο είχε κρατήσει για να το τρώει για δύο ολόκληρες εβδομάδες.

Η παρουσιάστρια δε θα μπορούσε να μη μιλήσει για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης και έτσι εξήγησε πως σε κάποιο σημείο είχε κάνει μία μικρή παρατυπία.

«Στο Survivor είχαμε κερδίσει ένα έπαθλο με παστέλια τα οποία είχα κρατήσει αυτό το πακέτο και το έτρωγα δύο εβδομάδες, είχε γίνει τόσο σκληρό που έσπαγε δόντι», είπε αρχικά, ενώ θυμίζουμε πως πριν από λίγο είχε κράξει ανοιχτά και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ενώ για τον σύντροφο της Κωνσταντίνο Βασάλο, είπε:

«Ο Κωνσταντίνος με έχει ρωτήσει για τα πάντα. Δεν πάει πουθενά μόνος του να με πάρει μαζί, είναι εύκολη η συγκατοίκηση. Τον εκνευρίζει που είμαι τόσο τάξης, εγώ ζηλεύω περισσότερο εκείνο δεν το δείχνει. Πρόταση γάμου δεν έχει γίνει αλλά θα ήθελα να γίνει κάποια στιγμή».