Survivor 4 - Αργιανίδης: «Ο Κοψιδάς είναι πολύ έξυπνος και ήθελε να περάσει μηνύματα»

«Εκφράστηκε από τα μάτια του ότι δεν το περίμενε! Του βγήκε η στεναχώρια»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Αργιανίδης: «Ο Κοψιδάς είναι πολύ έξυπνος και ήθελε να περάσει μηνύματα»

Ο Πάνος Αργιανίδης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love It όπου με όλη την ομάδα σχολίασε την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά από το χθεσινό συμβούλιο του νησιού του Survivor 4 και την δήλωση του που έφερε πολλές αντιδράσεις, ειδικά από το Ευτυχείτε που τον έκραξαν.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι θέλησε να τον δικαιολογήσει, λέγοντας πως είπε λάθος αυτά που ήθελε να δηλώσει μετά την ανακοίνωση και από τα μάτια του εκφράστηκε η στεναχώρια του για την εξέλιξη αυτή.

Οι δηλώσεις του Αργιανίδη για τον Κοψιδά

«Είναι διαφορετικός ο τρόπος που θα το πεις με αυτό που εννοείς. Η μπορεί να πεις ένα μήνυμα που θέλεις, αλλά ο τρόπος με τον οποίο να το εκφράσεις είναι λάθος. Ο Κοψιδάς με τον τρόπο με τον οποίο επικοινώνησε προς τα έξω ήταν λάθος με την έννοια ότι δεν έπρεπε να βάλει τι θέλει το τηλεοπτικό κοινό να δει γιατί ήξερε που πήγαινε», ανέφερε και συνέχισε: «Αν προσέξεις και δεις τη γλώσσα της στάσης του, την έκφραση στα μάτια του, δεν το περίμενε και βγήκε η στεναχώρια».

Ακολουθείστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Αυτή ήταν η δήλωση του Κοψιδά στο Survivor 4 που έφερε πολλές αντιδράσεις

«Ρίσκαρα και έχασα. Χαίρομαι γιατί θα γυρίσω στους δικούς μου ανθρώπους και θα φάω όμορφα φαγητά. Θα δω τις γάτες μου, τους ανθρώπους που αγαπώ. Και χαίρομαι γιατί ο κόσμος έδειξε ο κόσμος το τι θέλει να βλέπει.

Δεν θέλει να βλέπει αυτό που πρεσβεύω εγώ, που είναι ευθύτητα, ειλικρίνεια, αλήθεια, εντιμότητα, ακεραιότητα, υγεία, ηθική. Θέλει να βλέπει κουτσομπολιό, ίντριγκα, τσακωμούς, κακίες... Χαίρομαι οπότε που θα φύγω από όλο αυτό και θα επιστρέψω στην κανονική μου ζωή.

αίρνω υπέροχες εικόνες μαζί μου. Στενοχωριέμαι για την ομάδα μου γιατί προσπάθησα να βγάλω την αρνητική ενέργεια, αλλά πλέον θα συνεχιστεί αυτό» είπε με πικρία ο ηθοποιός.

Survivor 4 αποχώρηση Κοψιδά