Survivor 4 - Γαλακτερός: Ο πανηγυρισμός της αδερφής του στη νίκη της κόκκινης ομάδας

Το απίστευτο βίντεο που ανέβασε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Γαλακτερός: Ο πανηγυρισμός της αδερφής του στη νίκη της κόκκινης ομάδας

Ο Παύλος Γαλακτερός έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα του Survivor 4. Η οικογένειά του τον στηρίζει από μακριά και μάλιστα, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου κάνει πολύ συχνά αναρτήσεις για να του πει συγχαρητήρια.

H Νάνσυ Ζαμπέτογλου εξέφρασε τον μεγάλο της θαυμασμό στον γιο του συζύγου της μετά την τοποθέτησή του για τον τσακωμό του Κόρο με τον Τριαντάφυλλο.

Ακόμα μεγαλύτερη φαν του Παύλου ωστόσο είναι η 9χρονη αδερφή του, η Σοφία, η οποία δε δίστασε να κοιμηθεί και στο πάτωμα προκειμένου να δείξει την υποστήριξή της στον αδερφό της. Έτσι και χθες το βράδυ μετά τη νίκη των Κόκκινων στο αγώνισμα επικοινωνίας, η Σοφία πανηγύρισε μαζί με τον αδερφό της, μέσω της τηλεόρασης.

Η ανάρτηση της Νάνσυς Ζαμπέτογλου για τον Παύλο Γαλακτερό και το Survivor 4

Οι "τσαχπινιές" του Παύλου Γαλακτερού με την Νικολέτα

Αμοντάριστο υλικό από προηγούμενο επεισόδιο του Survivor 4, πρόβαλλε η εκπομπή Love it. Στην μια σκηνή λοιπόν που έδειξαν ήταν οι "τσαχπινιές" του Παύλου Γαλακτερού με την συμπαίκτρια του Νικολέτα Μαυρίδη.

Οι δυο παίκτες της Κόκκινης ομάδας είναι σχετικά πολύ κοντά, καθώς μην ξεχνάμε πως μπήκαν μαζί στο παιχνίδι και ταξίδεψαν επίσης μαζί από Ελλάδα για Άγιο Δομίνικο.

Χθες λοιπόν, Παύλος και Νικολέτα, έκαναν αστεία στην καλύβα με τους συμπαίκτες τους να "πειράζουν" τον παίκτη, και τον Ντάφι να πετάει για ακόμη μια φορά απίστευτη ατάκα. Συγκεκριμένα, είπε οτι δεν είναι "Χάρι Πότερ", αλλά "Χάρι ποτέ".