Survivor 4 - Σαλαγκούδη: Η συμμετοχή της σε βίντεο κλιπ του Γιάννη Πλούταρχου

Σίγουρα δεν τη θυμάται κανείς!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Σαλαγκούδη: Η συμμετοχή της σε βίντεο κλιπ του Γιάννη Πλούταρχου

Μπορεί το ευρύ κοινό να έμαθε την Ανθή Σαλαγκούδη από τη συμμετοχή της στο Survivor 4 ωστόσο η αλήθεια είναι πως η παρουσιάστρια, πριν από λίγο καιρό είχε συμμετάσχει σε ένα βίντεο κλιπ του Γιάννη Πλούταρχου για το τραγούδι, «Καρδιά μου αλήτισσα».

Η αποκάλυψη ήρθε από την εκπομπή Πρωινό. Η Ανθή Σαλαγκούδη στο βίντεο κλιπ υποδύεται μία πολύ μοιραία γυναίκα που κάνει όλα τα βλέμματα να πέφτουν με τη μία πάνω της.

Σίγουρα βέβαια η ιδιότητά της αυτή δεν έχει να κάνει με την καριέρα της στην δημοσιογραφία. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες σε συνέντευξή της αποκάλυψε πως θα ήθελε να κάνει μία εκπομπή infotainment.

Ανθή Σαλαγκούδη Γιάννης Πλούταρχος

Το βίντεο κλιπ του Γιάννη Πλούταρχου που συμμετείχε η Ανθή Σαλαγκούδη πριν το Survivor

"H ψήφος εμπιστοσύνης των συμπαικτών μου θα μου έδινε μια ώθηση παραπάνω"

Η Ανθή Σαλαγκούδη έχει αποχωρήσει εδώ και πόσες εβδομάδες από το Survivor αλλά συνεχίζει να μιλάει γι' αυτό όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, λέγοντας συνέχεια τα ίδια πράγματα, χρησιμοποιώντας κάποιες φορές λίγο χιούμορ παραπάνω.

Αυτή την φορά, λοιπόν, μίλησε στο 7 ΜΕΡΕΣ TV την Νιόβη Καραπιπέρη.

Οι νέες δηλώσεις της Ανθής Σαλαγκούδη

Τι σας ενόχλησε περισσότερο από όσα γράφτηκαν ή ειπώθηκαν για εσάς;

Αυτό που με πείραξε περισσότερο ήταν ότι κάποιοι χρησιμοποίησαν το όνομα του πατέρα μου και την πρότερη ιδιότητά του ως πολιτικού για να στηρίξουν τους ανυπόστατους ισχυρισμούς τους.

Κάποια στιγμή, οι συμπαίκτες σας σάς ζήτησαν να μην αγωνίζεστε. Πώς νιώσατε;

Προφανώς και ήταν κάτι που με έκανε να νιώθω απογοήτευση. Ξέρω ότι οι αθλητικές μου επιδόσεις δεν ήταν οι καλύτερες. Ωστόσο, η ψήφος εμπιστοσύνης των συμπαικτών μου θα ήταν η δύναμη που θα μου έδινε μια ώθηση παραπάνω για να φέρω τον πόντο στην ομάδα. Αυτή δεν την είχα δυστυχώς ποτέ.

Πιστεύετε πως αυτό οφείλεται μόνο στις επιδόσεις σας στα αγωνίσματα ή υπήρχαν και άλλοι λόγοι;

Θεωρώ ότι ο καλύτερος λόγος ήταν ότι δεν ήμουν καλή στα αγωνίσματα. Από εκεί και πέρα, όταν κάποιοι συμπαίκτες μου είδαν ότι βγήκα πιο δημοφιλής, προσπαθούσαν, με διάφορους τρόπους και στρατηγικές πίσω από την πλάτη μου και χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα, να με βγάλουν από το παιχνίδι. Ωστόσο, κακά τα ψέματα, όταν είσαι αδύναμος παίκτης, αναπόφευκτα θα βγαίνεις προτεινόμενος, γιατί αυτή είναι η φύση του παιχνιδιού.