Survivor 4 - Φίλος Τριαντάφυλλου: «Το πρώτο πράγμα που κάνει κάθε πρωί είναι να πίνει αγιασμό»

«Η αποχώρηση του Κοψιδά έδειξε πως όταν η συμπεριφορά είναι απάνθρωπη ο κόσμος το καταδικάζει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Φίλος Τριαντάφυλλου: «Το πρώτο πράγμα που κάνει κάθε πρωί είναι να πίνει αγιασμό»

Ο Απόστολος Κούρτης, φίλος του Τριαντάφυλλου εδώ και 8 χρόνια μίλησε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα για την συμμετοχή του στο Survivor 4, ενώ σχολίασε και το γεγονός πως οι συμπαίκτες του δεν του δίνουν να φάει ψάρια.

Όπως αρχικά ανέφερε, ο τραγουδιστής το πρώτο πράγμα που κάνει το πρωί είναι να πιει αγιασμό, με αφορμή την κίνηση να ρίξει λίγο στους συμπαίκτες και αντιπάλους του πριν από αγώνισμα.

Ενώ, όσον αφορά τις κατηγορίες των συμπαικτών τους πως τους δωροδόκησε, ανέφερε πως δεν το έκανε από κακό, καθώς και στον ίδιο έχει πει "δώσε μου θετική ενέργεια και από εμένα ότι θες" Ενώ, αποκάλυψε: «Μου έχει δώσει και χρήματα. Άρα εγώ έχω δωροδοκηθεί από τον Τριαντάφυλλο». Και συνέχισε «Από την στιγμή που ένιωσαν προσβεβλημένοι γιατί το είπανε μετά από ένα μήνα;».

Όσον αφορά την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά σχολίασε «Η αποχώρηση του Κοψιδά έδειξε πως όταν η συμπεριφορά είναι απάνθρωπη ο κοινός κόσμος το καταδικάζει».

Survivor 4 - κολλητός Ντάφυ: "Το οικονομικό deal που έκανε είναι πάρα πολύ καλό"

"O Τριαντάφυλλος γενικά είναι ένας άνθρωπος που δεν κουράζει, έχει πολύ χιούμορ κι από ότι έχω δει, μέχρι να γίνει το επεισόδιο με τα άλλα δυο παιδιά ήταν η ψυχή της παρέας.

Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα παιδί, το οποίο είναι παιδί. Είναι τόσο αυθόρμητος, τόσο αληθινός, τόσο αγαθός που για το μόνο που μπορεί να τον κατηγορήσει κάποιος είναι ότι λέει πάντα αυτό που θέλει να πει κι αυτό που αισθάνεται. Αυτό, λοιπόν, πολλές φορές σε κάποιους αρέσει σε κάποιους δεν αρέσει.

Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας επαγγελματίας τραγουδιστής ο οποίος κάποτε ήταν σε πολύ μεγάλη θέση στο τραγούδι και πραγματικά τον ξέρει και τον αγαπάει πολύς κόσμος.

Ο Τριαντάφυλλος από ότι μου έχει πει εμένα, μπήκε στο Survivor γιατί δεν είχε τι να κάνει, επειδή τα μαγαζιά είναι όλα κλειστά, και ήθελε να τεστάρει την αντοχή του. Ήθελε να μπει να αποδείξει ακόμα και στον εαυτό του ότι είναι δυνατός να ανταπεξέλθει στις συνθήκες του παιχνιδιού.

Το οικονομικό deal που έκανε είναι πάρα πολύ καλό (Δείτε εδώ πόσα λεφτά παίρνει την εβδομάδα!) ", είπε μεταξύ άλλων.