Survivor 4 - Ανθή Σαλαγκούδη: «Έκλεψα! Συγγνώμη από την παραγωγή! Όχι από τα σκουπίδια..»

«Τα μοιράστηκα με τον Περικλή και την Σοφία»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Ανθή Σαλαγκούδη: «Έκλεψα! Συγγνώμη από την παραγωγή! Όχι από τα σκουπίδια..»

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot βρέθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη και μίλησε για τη συμμετοχή της στο Survivor 4, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά ότι αναγκάστηκε να κλέψει φαγητό, καθώς πεινούσε πάρα πολύ.

Μάλιστα, αυτά που πήρε κρυφά από την παραγωγή, τα μοιράστηκε με τον Περικλή Κονδυλάτο που είπε πως ήταν κοντά, αλλά και με την Σοφία Μαργαρίτη.

Η αποκάλυψη της Ανθής Σαλαγκούδη για την κλοπή στο Survivor 4

«Έκλεψα. Συγγνώμη από την παραγωγή. Όχι από τα σκουπίδια, αλλά βρήκα κάπου αλλού. Πήρα ένα φρούτο, ένα ψωμί και γκοφρέτες. Δεν είναι πολλά πράγματα. Τα μοιράστηκα με τον Περικλή και την Σοφία. Με τον Περικλή τα μοιράστηκα γιατί ήμουν πολύ κοντά. Με την Σοφία δεν ήμασταν κοντά, αλλά ήταν ένας άνθρωπος που έκανε πολλές δουλειές στην καλύβα και ένιωσα ότι πρέπει να της δώσω», ανέφερε χαρακτηριστικά η παίκτρια που έλαβε 6 χιλιάδες υβριστικά μηνύματα στο κινητό της.

«Οι συμπαίκτες μου χρησιμοποίησαν αθέμιτα μέσα για να με βγάλουν από το παιχνίδι»

Η Ανθή Σαλαγκούδη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό 7 ΜΕΡΕΣTV και την Νιόβη Καραπιπέρη και μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor ενώ εξέφρασε και την πικρία της αναφορικά με τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου.

Τι σας ενόχλησε περισσότερο από όσα γράφτηκαν ή ειπώθηκαν για εσάς;

Αυτό που με πείραξε περισσότερο ήταν ότι κάποιοι χρησιμοποίησαν το όνομα του πατέρα μου και την πρότερη ιδιότητά του ως πολιτικού για να στηρίξουν τους ανυπόστατους ισχυρισμούς τους.

Κάποια στιγμή, οι συμπαίκτες σας σάς ζήτησαν να μην αγωνίζεστε. Πώς νιώσατε;

Προφανώς και ήταν κάτι που με έκανε να νιώθω απογοήτευση. Ξέρω ότι οι αθλητικές μου επιδόσεις δεν ήταν οι καλύτερες. Ωστόσο, η ψήφος εμπιστοσύνης των συμπαικτών μου θα ήταν η δύναμη που θα μου έδινε μια ώθηση παραπάνω για να φέρω τον πόντο στην ομάδα. Αυτή δεν την είχα δυστυχώς ποτέ.

Πιστεύετε πως αυτό οφείλεται μόνο στις επιδόσεις σας στα αγωνίσματα ή υπήρχαν και άλλοι λόγοι;

Θεωρώ ότι ο κυριότερος λόγος ήταν ότι δεν ήμουν καλή στα αγωνίσματα. Από εκεί και πέρα, όταν κάποιοι συμπαίκτες μου είδαν ότι βγήκα πιο δημοφιλής, προσπαθούσαν, με διάφορους τρόπους και στρατηγικές πίσω από την πλάτη μου και χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα, να με βγάλουν από το παιχνίδι. Ωστόσο, κακά τα ψέματα, όταν είσαι αδύναμος παίκτης, αναπόφευκτα θα βγαίνεις προτεινόμενος, γιατί αυτή είναι η φύση του παιχνιδιού.

 Ανθή Σαλαγκούδη survivor