Survivor 4 - Αλέξης Παππάς: «Υπάρχει ζηλοφθονία από την μεριά της τριάδας»

Τα «καρφιά» του για Τζέιμς, Βέλλη και Μπάρτζη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - Αλέξης Παππάς: «Υπάρχει ζηλοφθονία από την μεριά της τριάδας»

Σε μια πολύ αναμενόμενη διαπίστωση έφτασαν οι παίκτες των Μπλε και συγκεκριμένα ο Αλέξης Παππάς αναφορικά με την τριάδα Βέλλη - Μπάρτζης - Τζέιμς.

Η μία υποομάδα συζητούσε πόσο πολύ τους άρεσε το έπαθλο που κέρδισαν νωρίτερα στον αγώνα, ένα παιχνίδι που κατάφεραν να το ανατρέψουν την τελευταία στιγμή.

Μάλιστα, τους περισσότερους πόντους τους σημείωσαν ο Σάκης με την Μαριαλένα και χάρη σε αυτούς κατάφεραν να κερδίσουν με σκορ 10-9.

Ωστόσο, η τριάδα δεν μετέφερε τα συγχαρητήρια της στα δυο παιδιά, με τον Αλέξη να δηλώνει πως υπάρχει ζηλοφθονία από πλευράς των τριών παιδιών.

Survivor 4 - Αλέξης Παππάς για τριάδα

Survivor 4 spoiler: "Τρέμει" ο Τζέιμς μην χάσει την πρώτη θέση - Τον φτάνει στατιστικά ο Σάκης

Ο Τζέιμς Καφετζής από τη πρώτη μέρα του Survivor 4 μέχρι και σήμερα βρίσκεται άνετα στη πρώτη θέση της βαθμολογίας βάση στατιστικών με τεράστια διαφορά από το δεύτερο που είναι ο Σάκης Κατσούλης.

Μάλιστα χτες, σας παρουσιάσαμε πως προς το παρόν είναι καλύτερος ακόμα και από τον Ντάνο από το πρώτο ριάλιτι επιβίωσης και δύσκολα θα χάσει την πρωτιά αν συνεχίσει έτσι.

Ωστόσο, την τελευταία εβδομάδα ο Ροδίτης παίκτης δεν ήταν στα καλά του! Θέλει ένα ξεμάτιασμα το παιδί. Τι συνέβη;

Ο Τζέιμς στο τελευταίο αγώνισμα, σε αυτό με έπαθλο την επικοινωνία, έκανε δύο ήττες και σε συνδυασμό με τον Σάκη Κατσούλη που σάρωσε απειλείται σημαντικό στη πρώτη θέση.

Δείτε αναλυτικά τις βαθμολογίες στο Athensmagazine.gr