Survivor 4: «Ο Τριαντάφυλλος το βράδυ πλακώνει ηχολήπτες, το πρωί πίνει αγιασμό»

«Οπότε εντάξει, είναι αγιασμένα χαστούκια»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: «Ο Τριαντάφυλλος το βράδυ πλακώνει ηχολήπτες, το πρωί πίνει αγιασμό»

Ο Τριαντάφυλλος είναι σίγουρα ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτης του Survivor 4, κι αυτό λόγω του χαμού που έχει επικρατήσει με αφορμή την αποκάλυψη Ασημακόπουλου και Κόρο πως τους δωροδόκησε με σκοπό την παραμονή του στο παιχνίδι.

Το γεγονός αυτό λοιπόν, είχε ως αποτέλεσμα να μην θέλουν οι συμπαίκτες του να του δώσουν να φάει ψάρι, να τον έχουν απομονώσει και ο Ντάφυ να είναι μόνος του και πολλές φορές να έχει βάλει τα κλάματα μπροστά από τις κάμερες.

Τα social media ωστόσο είναι χωρισμένα σε δυο στρατόπεδα. Υπάρχουν αυτοί που λένε πως καλά του κάνουν, αλλά και αυτοί που ναι μεν θεωρούν πως η στάση του ήταν λάθος, όμως δεν πρέπει να του συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο. Ενώ, από την πλευρά τους οι εκπομπές καταδικάζουν ότι δεν του δίνουν να φάει.

Επίσης, έντονα έχει σχολιαστεί η κίνηση του Τριαντάφυλλου με τον αγιασμό, όπου έριξε πριν από αγώνα σε αντιπάλους και συμπαίκτες του.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, Λάμπρος Κωνσταντάρας μέσα από το προφίλ του στο Instagram θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο για τον παίκτη της Κόκκινης ομάδας του Survivor 4, με αφορμή δηλώσεις που έκανε καλός του φίλος.

«Το βράδυ πλακώνει ηχολήπτες, αλλά το πρωί πίνει αγιασμό. Οπότε εντάξει, είναι αγιασμένα χαστούκια», έγραψε σε ανάρτηση στα insta stories του.

Survivor 4 Τριαντάφυλλος

Αυτές είναι οι δηλώσεις που έκαναν τον Κωνσταντάρα να σχολιάσει τον Τριαντάφυλλο στο Survivor 4

Ο Απόστολος Κούρτης, φίλος του Τριαντάφυλλου εδώ και 8 χρόνια μίλησε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα για την συμμετοχή του στο Survivor 4, ενώ σχολίασε και το γεγονός πως οι συμπαίκτες του δεν του δίνουν να φάει ψάρια.

Όπως αρχικά ανέφερε, ο τραγουδιστής το πρώτο πράγμα που κάνει το πρωί είναι να πιει αγιασμό, με αφορμή την κίνηση να ρίξει λίγο στους συμπαίκτες και αντιπάλους του πριν από αγώνισμα.

Ενώ, όσον αφορά τις κατηγορίες των συμπαικτών τους πως τους δωροδόκησε, ανέφερε πως δεν το έκανε από κακό, καθώς και στον ίδιο έχει πει "δώσε μου θετική ενέργεια και από εμένα ότι θες" Ενώ, αποκάλυψε: «Μου έχει δώσει και χρήματα. Άρα εγώ έχω δωροδοκηθεί από τον Τριαντάφυλλο». Και συνέχισε «Από την στιγμή που ένιωσαν προσβεβλημένοι γιατί το είπανε μετά από ένα μήνα;».

Όσον αφορά την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά σχολίασε «Η αποχώρηση του Κοψιδά έδειξε πως όταν η συμπεριφορά είναι απάνθρωπη ο κοινός κόσμος το καταδικάζει».