Survivor 4 - Σταμούλης: "Η Μαριαλένα σίγουρα φορτίστηκε συναισθηματικά με τον Σάκη στο παιχνίδι"

"Εγώ θεωρώ ότι..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Σταμούλης:

Πέρα από τις εξομολογήσεις που έκανε ο Κρις Σταμούλης για την σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη και του Μπάρτζη στο Survivor, σχολίασε και το γεγονός πως η Μαριαλένα συνάντησε στον Άγιο Δομίνικο τον πρώην της, Σάκη, αλλά και γιατί πιστεύει πως τώρα έχει απομακρυνθεί από τον Τζέιμς.

Τα σχόλια του Κρις για Μαριαλένα - Σάκη στο Survivor

Συγκεκριμένα ανέφερε χαρακτηριστικά: "Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι τα παιδιά είχαν μια σχέση πριν και με το που μπήκε ο Σάκης, υπήρχε ξανά μια οικειότητα.

Μπορώ να την νιώσω. Όταν έχεις χωρίσει με κάποιον και τον βλέπεις ξαφνικά να μπαίνει στο παιχνίδι, είσαι συναισθηματικά φορτισμένος. Η Μαριαλένα σίγουρα φορτίστηκε συναισθηματικά και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο βλέπουμε τώρα αυτή την στάση της Μαριαλένας. Εγώ καταλαβαίνω ότι η Μαριαλένα πήγε στον άνθρωπο που ξέρει καλύτερα, γι' αυτό και τώρα είναι κοντά του."

Η Μαριαλένα ξέσπασε σε κλάματα και ζήτησε να επικοινωνήσει με τον Λιβάνη

Δύσκολες ώρες για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor 4, η οποία κατέρρευσε ψυχολογικά, μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Πάνου Καλίδη.

Είναι γνωστό πως ο Ατζούν, πριν από περίπου ένα μήνα, έβαλε στο παιχνίδι τον πρώην της τον Σάκη Κατσούλη, ώστε να ανεβάσει κατακόρυφα τα νούμερα τηλεθέασης, κάτι που κατάφερε.

Το αρχικό σχέδιο του Τούρκου παραγωγού πέρασε, ωστόσο πλέον αρχίζει να φθείρεται παρότι ο ίδιος ο Ατζούν με κάποιες του ατάκες έριξε "λάδι στη φωτιά". Τα παιδιά φαίνεται πως είναι αλλού.

Ο Σάκης έχει ρίξει τα δίχτυα του στην Ελευθερία Ελευθερίου και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι τρελά ερωτευμένη με τον Γιώργο Λιβάνη.

Μάλιστα η Μαριαλένα φέρεται τις τελευταίες μέρες να έχει καταρρεύσει ψυχολογικά καθώς σκέφτεται όλα αυτά. Η ίδια πιστεύει πως ο Γιώργος Λιβάνης θα έχει απογοητευτεί από όλα αυτά που συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο και θα νομίζει ότι έχει έρθει ξανά κοντά η ίδια με τον Σάκη!

Η Μαριαλένα πιέστηκε ψυχολογικά αμέσως μετά την αποχώρηση του Πάνου Καλίδη. Ήταν ένας καλός της φίλος που είχε έρθει κοντά. Τότε άρχισε να σκέφτεται διάφορα.... Διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr