Ταβλαδάκης και Καλίδης συναντήθηκαν μετά το Survivor 4 και το έριξαν στο φαγητό

Η ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ταβλαδάκης και Καλίδης συναντήθηκαν μετά το Survivor 4 και το έριξαν στο φαγητό

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης με το που αποχώρησε ο Πάνος Καλίδης από το Survivor 4 μίλησε μαζί του και κανόνισαν συνάντηση για να το ρίξουν στο φαί και να πάρουν πίσω τα κιλά που έχασαν στον Άγιο Δομίνικο.

Οι δυο πρώην συμπαίκτες της Μπλε ομάδας είχαν πολύ καλές σχέσεις μέσα στο παιχνίδι για αυτό και αποφάσισαν να βρεθούν και να μιλήσουν για τα όσα βίωσαν, Ενώ, ο Καλίδης συνάντησε και τον σύντροφο της Μαριαλένας και του έστειλε το μήνυμα που ήθελε.

Και οι δυο, Καλίδης και Ταβλαδάκης δημοσίευσαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram φωτογραφία όπου φαίνονται να έχουν πέσει με τα... μούτρα στο φαγητό.

Ταβλαδάκης Καλίδης Survivor 4

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor 4

Όπως θα δείτε στο βίντεο του trailer παρακάτω, η Καρολίνα παραδέχεται για πρώτη φορά στην κάμερα την εξαθλίωση που βιώνει από την αφαγία, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες, αλλά και το πόσο πεσμένη ψυχολογικά είναι πράγμα που δεν την αφήνει να αποδώσει αγωνιστικά και να φέρει νίκες στην ομάδα της.

Η ασυλία για τους μισούς Κόκκινους μοιάζει ιδανική για να... χαθεί, μιας και θα είναι μια καλή αφορμή για να πετάξουν από την παραλία πρόσωπα που ήδη γνωρίζουμε πως δεν θέλουν καθόλου, δηλαδή τον Τριαντάφυλλο και την Μαριάνθη!

Μπορεί να το βλέπουν έτσι, αλλά πληροφορίες μας αναφέρουν πως θα δώσουν ταυτόχρονα το 100% σε αυτό τον στίβο γιατί άλλη μια ήττα, ακόμα και στημένη θα τους τσακίσει ψυχολογικά και θα τους ρίξει κι άλλο...

Το σημερινό αγώνισμα, λοιπόν, έχει έντονο το στοιχείο του νερού, πράγμα που θα δυσκολέψει πολύ τους παίκτες τόσο της Κόκκινης παραλίας, όσο και της Μπλε. Να υπενθυμίσουμε πως ο Σάκης Κατσούλης, μετά τον χθεσινό του τραυματισμό, ενδέχεται να μείνει εκτός μάχης, πράγμα που δίνει πολλές ελπίδες στους Κόκκινους για νίκη.

Γνωρίζουμε από τώρα (07:52) το νικητή της σημερινής πρώτης ασυλίας, αλλά και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση και τον παίκτη που παίρνει ασυλία!