Γιώργος Λιβάνης: Χειμερινός κολυμβητής ο σύντροφος της Μαριαλένας του Survivor

Η φωτογραφία στο instagram του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Λιβάνης: Χειμερινός κολυμβητής ο σύντροφος της Μαριαλένας του Survivor

Ο Γιώργος Λιβάνης είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς, ανερχόμενους και πολλά υποσχόμενους τραγουδιστές των τελευταίων χρόνων. Έχει δώσει θετικά δείγματα γραφής όχι μόνο για το καλλιτεχνικό του ταλέντο αλλά και για το ήθος και την ποιότητα του χαρακτήρα του. Από πολύ μικρός ασχολήθηκε με τη μουσική , κυρίως την παραδοσιακή καθώς φοιτούσε σε μουσικό ωδείο από τα 8 του χρόνια.

Η πρώτη του επαφή με το κοινό ήταν σε ηλικία 11 ετών οπότε κι έπαιξε δίπλα στην Αρετή Κετιμέ κρουστά και ούτι. Κι ενώ όλοι περίμεναν ότι θα ακολουθήσει καριέρα μουσικολόγου τον κέρδισε ο χώρος του τραγουδιού και οι εμφανίσεις σε νυχτερινές πίστες.

Στα 18 του δηλώνει συμμετοχή στο X-Factor και φτάνει μέχρι τους οχτώ. Έπειτα όλα αλλάζουν μαζί και τα όνειρά του κι ενώ σπούδαζε βυζαντινή μουσική αρχίζει να ασχολείται με το λαϊκό τραγούδι κάνοντας μαθήματα φωνητικής με τη Σοφία Βόσσου.

Για πρώτη φορά ανεβαίνει πάνω στο stage νυχτερινού μαγαζιού μαζί με τον Χρήστο Μενιδιάτη και τον Αντύπα στο Frangelico τη σεζόν 2015-2016. Για την σεζόν 2019-2020 τον απολαμβάναμε στο Romeo όπου συνεργαζόταν με τον Θοδωρή Φέρρη σε ένα σχήμα πλαισιωμένο από νέους καλλιτέχνες.

Αν και είναι λίγα τα χρόνια που μας απασχολεί με την μουσική του πορεία περισσότερο έντονα και είναι αρκετά πρόσφατη η είσοδος του στον καλλιτεχνικό χώρο, εντούτοις έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις και να δημιουργήσει φανατικό κοινό.

Εδώ και μήνες το όνομά του έχει έρθει στο προσκήνιο λόγω της σχέσης του με την παίκτρια του Survivor, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η ανάρτηση του Γιώργου Λιβάνη

Ο τραγουδιστής πριν από λίγες ώρες βρέθηκε σε παραθαλάσσιο μέρος της Αθήνας να απολαμβάνει το μπάνιο του και δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram:

Γιώργος Λιβάνης Survivor μαριαλένα Ρουμελιώτη

Η Μαριαλένα ξέσπασε σε κλάματα και ζήτησε να επικοινωνήσει με τον Λιβάνη

Είναι γνωστό πως ο Ατζούν, πριν από περίπου ένα μήνα, έβαλε στο παιχνίδι τον πρώην της τον Σάκη Κατσούλη, ώστε να ανεβάσει κατακόρυφα τα νούμερα τηλεθέασης, κάτι που κατάφερε.

Το αρχικό σχέδιο του Τούρκου παραγωγού πέρασε, ωστόσο πλέον αρχίζει να φθείρεται παρότι ο ίδιος ο Ατζούν με κάποιες του ατάκες έριξε "λάδι στη φωτιά". Τα παιδιά φαίνεται πως είναι αλλού.

Ο Σάκης έχει ρίξει τα δίχτυα του στην Ελευθερία Ελευθερίου και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι τρελά ερωτευμένη με τον Γιώργο Λιβάνη.

Μάλιστα η Μαριαλένα φέρεται τις τελευταίες μέρες να έχει καταρρεύσει ψυχολογικά καθώς σκέφτεται όλα αυτά. Η ίδια πιστεύει πως ο Γιώργος Λιβάνης θα έχει απογοητευτεί από όλα αυτά που συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο και θα νομίζει ότι έχει έρθει ξανά κοντά η ίδια με τον Σάκη!

Η Μαριαλένα πιέστηκε ψυχολογικά αμέσως μετά την αποχώρηση του Πάνου Καλίδη. Ήταν ένας καλός της φίλος που είχε έρθει κοντά. Τότε άρχισε να σκέφτεται διάφορα.... Διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr