Survivor 4 - Ταβλαδάκης: «Πεντάδα βλέπω Σάκη, Μαριαλένα, Ηλία, Καρολίνα και Παύλο»

«Ειπώθηκε κάτι πάρα πολύ βαρύ που ο κάθε άνθρωπος θα εκνευριζόταν και θα αντιδρούσε όπως ο Σάκης»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Ταβλαδάκης: «Πεντάδα βλέπω Σάκη, Μαριαλένα, Ηλία, Καρολίνα και Παύλο»

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι, βρέθηκε ο πρώην παίκτης του Survivor 4, Γιώργος Ταβλαδάκης. Ο παίκτης που έπαιζε με την Μπλε ομάδα, μίλησε για το παιχνίδι, ενώ ανέφερε ποια πιστέυει πως θα είναι η τελική πεντάδα.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε αν όντως είπε στην Άννα Μαρία και τον Νίκο πως ο κόσμος τους θεωρεί τους πιο μισητούς παίκτες, αλλά αναφέρθηκε και στον τσακωμό Σάκη και Τζέιμς στην παραλία.

«Όταν μπήκα στο Survivor ήμασταν άλλες 23 μέρες στο ξενοδοχείο. Δε μπορούσε 46 μέρες να ξέρω τι γίνεται. Αυτό που είπε η Άννα Μαρια το έβγαλε από το κεφάλι της. Σε αρκετά πράγματα ήμουν δίκαιος. Με τον Σάκη γνωριζόμασταν από το 2018.

Ειπώθηκε κάτι πάρα πολύ βαρύ που ο κάθε άνθρωπος θα εκνευριζόταν και θα αντιδρούσε όπως ο Σάκης. Ήταν παραποιημένα λόγια της Μαριαλένας», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ο κόσμος έχει τη λάθος εντύπωση πως όταν κάποιος μπαίνει φαγωμένος θα είναι καλύτερος, δεν είναι έτσι γιατί τα παιδιά έχουν μάθει τις πίστες, έχουν συνηθίσει εκεί…Ο Λιανός είναι φτιαγμένος για αυτό το παιχνίδι, ξέρει ακριβώς πως να χειριστεί την κάθε κατάσταση, έχει πολύ χιούμορ.

Από τους μπλε θα ήθελα να δω τον Σάκη νικητή, από τους κόκκινους τον Παύλο Γαλακτερό ή τον Ηλία. Πεντάδα θα έβλεπα Σάκη, Μαριαλένα, Ηλία, Καρολίνα και Παύλο. Τον Πάνο Καλίδη πριν το παιχνίδι δε τον ήξερα, τον ήξερα σαν καλλιτέχνη, ούτε τη Μαριαλένα την ήξερα προσωπικά απλά ότι είναι κοπέλα του Σάκη».

Ακολουθείστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Ταβλαδάκης και Καλίδης συναντήθηκαν μετά το Survivor 4 και το έριξαν στο φαγητό

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης με το που αποχώρησε ο Πάνος Καλίδης από το Survivor 4 μίλησε μαζί του και κανόνισαν συνάντηση για να το ρίξουν στο φαί και να πάρουν πίσω τα κιλά που έχασαν στον Άγιο Δομίνικο.

Οι δυο πρώην συμπαίκτες της Μπλε ομάδας είχαν πολύ καλές σχέσεις μέσα στο παιχνίδι για αυτό και αποφάσισαν να βρεθούν και να μιλήσουν για τα όσα βίωσαν, Ενώ, ο Καλίδης συνάντησε και τον σύντροφο της Μαριαλένας και του έστειλε το μήνυμα που ήθελε.

Και οι δυο, Καλίδης και Ταβλαδάκης δημοσίευσαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram φωτογραφία όπου φαίνονται να έχουν πέσει με τα... μούτρα στο φαγητό.

Ταβλαδάκης Καλίδης Survivor 4