Survivor 4: Τα σουβενίρ που έφερε η Ανθή Σαλαγκούδη από τον Άγιο Δομίνικο

Ξεχνιέται τέτοια εμπειρία;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Τα σουβενίρ που έφερε η Ανθή Σαλαγκούδη από τον Άγιο Δομίνικο

Η Ανθή Σαλαγκούδη με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, τα σουβενίρ που έφερε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο για να της θυμίζουν το Survivor 4.

Μπορεί η παρουσιάστρια να είχε έρθει σε αντιπαράθεση με πολλούς από τους συμπαίκτες της, ωστόσο η αλήθεια είναι πως η συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης θα της μείνει αξέχαστη.

Ανθή Σαλαγκούδη survivor

Άλλωστε όπως δήλωσε και η ίδια σε πρόσφατες δηλώσεις της, πήρε την απόφαση να πάει στο Survivor μέσα σε δύο μέρες καθώς περνούσε μία δύσκολη, επαγγελματικά περίοδο.

Η ίδια λοιπόν στην ανάρτησή της εξήγησε πως από τον Άγιο Δομίνικο έφερε μερικά κοχύλια, ενώ στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram της, έγραψε: «Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν, ε;».

Τα σουβενίρ που έφερε η Ανθή Σαλαγκούδη από το Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Έκλεψα! Συγγνώμη από την παραγωγή! Όχι από τα σκουπίδια...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot βρέθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη και μίλησε για τη συμμετοχή της στο Survivor 4, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά ότι αναγκάστηκε να κλέψει φαγητό, καθώς πεινούσε πάρα πολύ.

Μάλιστα, αυτά που πήρε κρυφά από την παραγωγή, τα μοιράστηκε με τον Περικλή Κονδυλάτο που είπε πως ήταν κοντά, αλλά και με την Σοφία Μαργαρίτη.

«Έκλεψα. Συγγνώμη από την παραγωγή. Όχι από τα σκουπίδια, αλλά βρήκα κάπου αλλού. Πήρα ένα φρούτο, ένα ψωμί και γκοφρέτες. Δεν είναι πολλά πράγματα. Τα μοιράστηκα με τον Περικλή και την Σοφία. Με τον Περικλή τα μοιράστηκα γιατί ήμουν πολύ κοντά. Με την Σοφία δεν ήμασταν κοντά, αλλά ήταν ένας άνθρωπος που έκανε πολλές δουλειές στην καλύβα και ένιωσα ότι πρέπει να της δώσω», ανέφερε χαρακτηριστικά η παίκτρια που έλαβε 6 χιλιάδες υβριστικά μηνύματα στο κινητό της.