Σοφία Μουτίδου για Survivor 4: "Ζητώ συγγνώμη, δεν ξέρω τον Αλέξη Παππά"

"Κούκλος και πάρα πολύ σέξυ αλλά δεν ήξερα ότι είναι ηθοποιός"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοφία Μουτίδου για Survivor 4:

Η Σοφία Μουτίδου που είναι μια πολύ εκκεντρική παρουσία της ελληνικής showbiz, το πρωί της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων σχολίασε με παρουσιάστρια και πάνελ όλα αυτά που συμβαίνουν στον μακρινό Άγιο Δομίνικο.

Στο επίκεντρο κάποια στιγμή ήρθε ο ηθοποιός Αλέξης Παππάς , καθώς δεν μπορούσε να μην σχολιαστεί η χθεσινή συμπεριφορά του, και οι δηλώσεις της ήταν οι παρακάτω:

Τα σχόλια της Σοφίας Μουτίδου για τον Αλέξη Παππά

"Ζητώ συγγνώμη δεν ξέρω πολύ κόσμο παιδιά, αν δω το πρόσωπό του μπορεί να το ξέρω. Καλέ είναι ωραίο παιδί αυτός, από την αρχή είναι στο Survivor, κούκλος και μ' αρέσει πάρα πολύ, πολύ σέξυ αλλά δεν ήξερα ότι είναι ηθοποιός"

Το βιογραφικό του Αλέξη Παππά

Όταν τελείωσε το σχολείο, o Αλέξης Παππάς άρχισε να δουλεύει ως ηλεκτρολόγος ενώ αργότερα στη ζωή του προέκυψε το μόντελινγκ.

Σίγουρα τότε δεν μπορούσε να φανταστεί πως λίγα χρόνια αργότερα θα μεσουρανούσε στις πασαρέλες κορυφαίων οίκων μόδας του Μιλάνου, του Παρισιού και της Νέας Υόρκης.

Μέσα από το μόντελινγκ o Αλέξης Παππάς έκανε διαφημιστικά για την τηλεόραση και ήρθε σε επαφή με την κάμερα. Παράλληλα με το μόντελινγκ στην Αμερική, σπούδασε υποκριτική, ενώ πρωταγωνίστησε και σε ταινία μικρού μήκους στη Γουατεμάλα.

Στην Ελλάδα γνωρίσαμε ton Αλέξη Παππάς μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «8 λέξεις» στον ΣΚΑΪ.