Survivor 4 - Παύλος: «Δεν κοιτούσα στα μάτια τον Τριαντάφυλλο γιατί τον σεβόμουν»

«Ξαφνικά το παίζει θύμα, δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί του»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Παύλος: «Δεν κοιτούσα στα μάτια τον Τριαντάφυλλο γιατί τον σεβόμουν»

Οι εντάσεις ανάμεσα στον Παύλο Γαλακτερό και τον Τριαντάφυλλο συνεχίστηκαν μετά τον αρχικό καυγά τους. Συγκεκριμένα, ο πρώτος ξεκαθάρισε πως ενώ στην αρχή έδειχνε μεγάλο σεβασμό στον τραγουδιστή, πλέον δε θέλει να τον ξέρει.

Ο Τριαντάφυλλος χρησιμοποίησε το όνομα του πατέρα του Παύλου, γεγονός που ενόχλησε πολύ τον νεαρό παίκτη των Κόκκινων. Στη συνέχεια μάλιστα, έθιξε το θέμα του σεβασμού και είπε στον Παύλο πως δεν το σέβεται παρόλο που έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Ο Παύλος σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα τόνισε πως από την πρώτη κιόλας μέρα έδειξε μεγάλο σεβασμό στον Ντάφι. «Τον κοιτούσα στα πόδια και όχι στα μάτια από τον σεβασμό», είπε χαρακτηριστικά.

Τριαντάφυλλος Παύλος

Όλα άλλαξαν όμως για τον Παύλο τη στιγμή που ο Ντάφι ψηφίστηκε. Από τότε έχει αλλάξει τελείως τη στάση του απέναντι στους συμπαίκτες του και προσπαθεί να το παίξει θύμα.

Το θέμα σχολίασε φυσικά και ο Ηλίας, ο οποίος στάθηκε στην αναφορά στον πατέρα του Παύλου, εξηγώντας στον Τριαντάφυλλο πως είναι λάθος να τον μπλέκει. Ο Παύλος πάντως είπε πως ο πατέρας του δεν είναι φίλος με τον Ντάφι, απλά τον έχει δει σε δύο live του.

Η ένταση ανάμεσα σε Παύλο και Ντάφι στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

"Παρακολουθώ το Survivor για τον Παύλο και θα ήθελα πάρα πολύ να πάω κι εγώ"

Ο Παύλος Γαλακτερός έχει κλέψει πολύ θετικές εντυπώσεις και σχόλια με την παρουσία του στο Survivor. Το τηλεοπτικό κοινό, μάλιστα, τον εκθείασε όταν στάθηκε υπέρ στον Τριαντάφυλλο και απέρριψε την έξτρα τροφή που ψαρεύει ο Κόρο.

Ο πατέρας του, Νάσος, παραχώρησε μια συνέντευξη σε γνωστό αθλητικό site και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην επιλογή του Παύλου να δοκιμαστεί σε ένα ριάλιτι επιβίωσης.

"Ο Παύλος τα τελευταία τρία χρόνια έλεγε θέλω να πάω στο Survivor. Ήταν 20 χρονών τότε εγώ του έλεγα δεν υπάρχει πιθανότητα να πάρουν έναν 20χρονο. Πέρασαν τα χρόνια και ήρθε πριν δυο μήνες και μου λέει "α, με πήραν και μου είπαν να στείλω ένα βίντεο, τι λες;" και του λέω δηλαδή άμα σου πω όχι δεν θα στείλει βίντεο;

Μπαίνω στην θέση του και θυμάμαι την δική μου ηλικία, οπότε ότι και να του έλεγα θα έκανε ότι ήθελε αυτός, οπότε του έδωσα τον χώρο μου. Τον εμπιστεύομαι και τώρα καθόμαστε κάθε βράδυ και κοιτάμε τα μπαλάκια. Δεν είμαι καθόλου άκαρδος πατέρας, θέλει σαν τρελός να το περάσει όλο αυτό οπότε ας το περάσει.

Επειδή παρακολουθώ Survivor τώρα, θα ήθελα πάρα πολύ να πάω.