Survivor 4 - Καρολίνα: «Ο Αλέξης Παππάς έδωσε την παράσταση της ζωής του»

Ο Ηλίας τον αποκάλεσε «καραγκιόζαρο»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Καρολίνα: «Ο Αλέξης Παππάς έδωσε την παράσταση της ζωής του»

Πυρ και μανία με τον Αλέξη Παππά ήταν η κόκκινη ομάδα του Survivor, κάνοντας λόγο, τόσο για την απόδοσή του στο αγώνισμα ασυλίας όσο και τις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.

Η πρώτη, που μίλησε για τον Αλέξη, ήταν η Καρολίνα Καλύβα, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά πως «η γιαγιά μου καλύτερη θα ήταν στους στόχους», επισημαίνοντας με σαφήνεια, ότι η απόδοσή του ήταν επίτηδες μειωμένη στον αγώνα.

Τη σκυτάλη πήρε ο Ηλίας Μπόγδανος, που τον αποκάλεσε καραγκιόζη, επειδή τόλμησε να συγκρίνει τα στατιστικά του με αυτά του Τζέιμς, ενώ ο Κώστας Παπαδόπουλος πρόσθεσε, ότι μαζί με τον Τριαντάφυλλο θα συνθέσουν... μια γκαρνταρόμπα από «παλτά».

Survivor 4 Ηλίας

Η δικαιολογία του Αλέξη, πάντως, στην απέναντι παραλία, ήταν πως... κάτι του στερούσε τη δυνατότητα να στοχεύει καλά, θέλοντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ενώ τη στάση του στον αγώνα σχολίασαν και οι συμπαίκτες του.

Τα σχόλια των Κόκκινων για τον Αλέξη Παππά στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Ο Αλέξης ήθελε να του ζητήσω συγγνώμη για να μην με ψηφίσει η πεντάδα του»

Φοβερές απειλές φέρεται να «εκτόξευσε» ο Αλέξης Παππάς στην Άννα Μαρία Βέλλη, με τη δεύτερη να αναφέρει πως ο συμπαίκτης της την προσέγγισε πριν το συμβούλιο του Survivor, ώστε να την εντάξει στην κλίκα που έχει δημιουργήσει μαζί με τον Σάκη.

Η πρώτη αναφορά έγινε στο συμβούλιο, με τον Νίκο Μπάρτζη να αποκαλύπτει τα πάντα για τη δράση του Σάκη και όχι μόνο. Ανάμεσα σε άλλα, είπε πως ο Αλέξης πρότεινε στην Άννα Μαρία να έρθει προς το μέρος του, τονίζοντάς της πως αυτός κινεί τα νήματα.

Survivor 4 Αλέξης Παππάς Άννας Μαρία

Η Βέλλη επιβεβαίωσε αυτά τα λεγόμενα του Νίκου, με τον Αλέξη όμως να απαντά πως τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει και η μόνη κουβέντα, που είχαν, αφορούσε απλά το τι θα ψηφίσει ο καθένας.