Survivor 4: «Και του είπα του Σάκη να πάμε Battle of the Couples, λύσσαξε να δει τη Μαριαλένα»

To Twitter «στόλισε» τη Χριστίνα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: «Και του είπα του Σάκη να πάμε Battle of the Couples, λύσσαξε να δει τη Μαριαλένα»

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4, ο Νίκος Μπάρτζης, ως νικητής της ατομικής ασυλίας, ανέδειξε ως τρίτη υποψήφια την Χριστίνα Κεφαλά λόγω του τραυματισμού της ωστόσο εκείνη δεν το πήρε και τόσο ψύχραιμα και ξεκίνησε να κλαίει.

Η Χριστίνα φώναζε «ντροπή σου» στον Νίκο και έδειξε να είναι πραγματικά έξαλλη με την απόφασή του αυτή. Φυσικά το Twitter δεν θα μπορούσε να αφήσει αυτό το ξέσπασμα να περάσει έτσι και οι καλύτερες ατάκες του αφιερώθηκαν στην Χριστίνα.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως με βάση τις αντιδράσεις του Twitter βλέπουμε ότι ο κόσμος δεν πίστεψε πολύ τη Χριστίνα και το ξέσπασμά της και θεώρησε πως παίζει θέατρο προκειμένου να κάνει τον κόσμο να την ψηφίσει και να μείνει στο παιχνίδι.

Βέβαια αλώβητη δεν έμεινε και η τριάδα των μπλε που δεν είναι και η αγαπημένη των τουιτεράδων...

Οι ατάκες του Twitter για το ξέσπασμα της Χριστίνας στο Survivor 4

Survivor 4 Άννα Μαρία
Survivor 4 Twitter
Survivor 4 Χριστίνα
Survivor 4 υποψήφιοι
Survivor 4 ξέσπασμα Χριστίνας
Χριστίνα Κεφαλά Σάκης Κατσούλης

Την επόμενη εβδομάδα η ένωση των ομάδων

Πανηγυρισμοί «ξέσπασαν» στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, καθώς ο Γιώργος Λιανός έκανε μια ευχάριστη ανακοίνωση, αναφέροντας πως την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνει το πάρτι της ένωσης.

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν στο συμβούλιο, με τους «Μπλε» να έχουν βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση μετά και τη δεύτερη ήττα σε αγώνισμα ασυλίας για την εβδομάδα. Οι «Κόκκινοι» έμειναν παρατηρητές και νέες «βαριές» κουβέντες ειπώθηκαν, ώσπου ο παρουσιαστής του ριάλιτι επενέβη.

Survivor πάρτι ένωσης

Η επέμβαση, όμως, έγινε... για καλό λόγο, αφού τους ανακοίνωσε πως την επόμενη εβδομάδα θα γίνει το πάρτι της ένωσης, λέγοντας πως, όποιος αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα, θα είναι εξαιρετικά άτυχος.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το πάρτι ένωσης του Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram