Survivor 4 - Βασάλος: «Οι λόγοι που ψήφισαν τον Τζέιμς είναι αστείοι»

«Ο Μπάρτζης ψήφισε την Χριστίνα για να προστατεύσει τους άλλους δύο»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Βασάλος: «Οι λόγοι που ψήφισαν τον Τζέιμς είναι αστείοι»

Για ακόμα μία φορά, ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολίασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τις εξελίξεις από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, πετώντας ένα «καρφί» για τους μπλε που έδωσαν στην κάλπη τον Τζέιμς.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει αναφερθεί πάρα πολλές φορές στο Survivor, ενώ στην πιο πρόσφατη ανάρτησή του έδωσε τα συγχαρητήρια του στον Γιώργο Κοψιδά για τη στάση που κράτησε στο παιχνίδι.

Αυτή τη φορά αναφέρθηκε στην χθεσινή ψηφοφορία και στην ανάδειξη του Τζέιμς ως υποψηφίου προς αποχώρηση, τονίζοντας πως ήταν λάθος απόφαση.

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Βασάλου για το Survivor 4

«Χωρίς να θέλω να κάνω αβάντα στον Τζέιμς, οι λόγοι που τον ψήφισαν είναι πραγματικά αστείοι. Ξεκάθαρα ο Νίκος ψήφισε την Χριστίνα για να προστατεύσει τους άλλους δύο πιστεύοντας ότι είναι η λιγότερο δημοφιλής. Αλλιώς θα έδινε την Ελευθερία που ψήφισε στην κάλπη», έγραψε χαρακτηριστικά στην φωτογραφία που ανέβασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Βασάλος Survivor

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Άσχημη λογομαχία μεταξύ Νίκου Μπάρτζη και Τζέιμς Καφετζή

Ε, λοιπόν, όπως φαίνεται θα ζήσουμε να το δούμε κι αυτό στο Survivor! Το Youweekly.gr από νωρίς σήμερα 24/3 σας αποκάλυψε ποιος παίκτης αποχωρεί απόψε από το ριάλιτι οπότε... ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας!

Η αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη όπως αναφέρει η εκπομπή Ευτυχείτε θα φέρει την πρώτη ρήξη μεταξύ των δυο... κολλητών, Τζέιμς και Νίκου.

Καυγαδίζουν Τζέιμς και Νίκος

Για την ακρίβεια η Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Αυτό που θα σας πω θα φανεί λίγο στο τέλος του σημερινού επεισοδίου αλλά πιο έντονα την Κυριακή. Βλέπετε αυτούς τους δυο άντρες, τον Τζέιμς και το Νίκο Μπάρτζη. Επειδή θα χαθεί πάρα πολύ έντονα η ψυχραιμία στη Μπλε ομάδα, μετά την αποχώρηση της Άννας Μαρίας θα δούμε αυτούς τους δυο άντρες να τσακώνονται λίγο. Θα τα βρουν αλλά θα υπάρξει ένταση μεταξύ τους. Είναι η πρώτη φορά που θα δούμε μια λογομαχία μεταξύ αυτών των δυο που είναι φίλοι.", είπε η δημοσιογράφος.