Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Η συγκινητική της ανάρτηση για την 25η Μαρτίου

Το ηχηρό μήνυμα της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Η συγκινητική της ανάρτηση για την 25η Μαρτίου

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι με αφορμή την 25η Μαρτίου έστειλε το δικό της συγκινητικό μήνυμα, καθώς γιορτάζει όλη η Ελλάδα τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, δημοσιογράφος αλλά και επιχειρηματίας Ελίζαμπεθ Ελέτσι, από τότε που γύρισε στην Ελλάδα, είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ μάλιστα φημολογείται ότι μπορεί να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Η Ελίζαμπεθ είναι Ελληνίδα με καταγωγή από την Νιγηρία και νιώθει πολύ περήφανη που γεννήθηκε στην χώρα μας. Προκειμένου λοιπόν να μας το υπενθυμίσει για ακόμη μια φορά, δημοσίευσε μια φωτογραφία με φόντο την Μύκονο αλλά την ελληνική σημαία και έγραψε στην λεζάντα: «Είμαι ΕΛΛΗΝΙΔΑ με καταγωγή απο την ΝΙΓΗΡΙΑ και νιώθω πολύ ΠΕΡΗΦΑΝΗ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΟΥ - 200 Χρόνια απο την Ελληνική Επανάσταση του 21!
Υ.Γ. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν από 9 χρόνια στο πρώτο μου ρεπορτάζ, στο @mykonoslive.tv».

Ελίζαμπεθ Ελέτσι η συγκινητική της ανάρτηση για την 25η Μαρτίου

Εκτός από την Ελίζαμπεθ, και ο Γιώργος Κοψιδάς δημοσίευσε μια φωτογραφία για την 25η Μαρτίου

Ο Γιώργος Κοψιδάς θέλησε να τιμήσει με τον δικό του τρόπο την επέτειο της 25ης Μαρτίου, αποκαλύπτοντας πως υπήρξε Εύζωνας.

Ο πρώην παίκτης του Survivor επέστρεψε πριν λίγες μέρες στην Ελλάδα και είναι πίσω στην οικογένεια και στους φίλους του. Ο αρχηγός των Κόκκινων δημοσίευσε με αφορμή την σημερινή ημέρα μια φωτογραφία από το παρελθόν του όταν υπηρετώντας τη στρατιωτική του θητεία ήταν Εύζωνας.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε τη φωτογραφία στη σκοπιά με τη στολή του τσολιά και έγραψε: 1821- 2021, 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση.

Survivor 4 ο Γιώργος Κοψιδάς αποκάλυψε πως ήταν Εύζωνας