Γιώργος Λιάγκας για Survivor 4: "Με βρίζουν στο δρόμο επειδή δεν υποστηρίζω τον Τριαντάφυλλο"

"Ο άνθρωπος είναι ηθοποιός"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Λιάγκας για Survivor 4:

Ο κόσμος φαίνεται να έχει φανατιστεί αρκετά με το Survivor καθώς και με ότι περιτριγυρίζεται από αυτό. Ο Γιώργος Λιάγκας πριν από λίγες ημέρες έκανε κάποιες δηλώσεις στο Πρωινό και τάχθηκε έναντι του Τριαντάφυλλου και αυτό όπως φαίνεται δεν του βγήκε σε καλό...

Το πρωί της Παρασκευής, λοιπόν, ο παρουσιαστής του Πρωινού δήλωσε πως ο κόσμος… τον βρίζει στον δρόμο γιατί δεν υποστηρίζει τον τραγουδιστή στο Survivor! Από την άλλη, ο φίλος του αποκάλυψε πως ο Τριαντάφυλλος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης!

Οι δηλώσεις του Λιάγκα

«Με βρίζουν ο κόσμος στον δρόμο που δεν υποστηρίζω τον Τριαντάφυλλο, δεν μπορείς να φανταστείς τι ακούω. Τι τέλεια μωρέ βλέπεις τον Τριαντάφυλλο; Ο άνθρωπος είναι ηθοποιός! Δεν το κρίνω ως καλό ή κακό, αλλά είναι ηθοποιός» τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Η κόντρα με τον Τριαντάφυλλο δημιουργήθηκε επειδή παίρνει τα πιο πολλά λεφτά»

Μεταξύ αυτών στην εκπομπή φιλοξενήθηκε και ο καλός φίλος του Τριαντάφυλλου, Δημήτρης Βραχάμης, ο οποίος αποκάλυψε:

«Τον Τριαντάφυλλο τον βλέπω... τέλεια. Δεν είναι καθόλου ηθοποιός, ο καθένας έχει τη γνώμη του. Είναι ένα ριάλιτι, το οποίο δεν είναι ζωντανό, υπάρχουν από πίσω σκηνοθέτες. Δεν λέω ότι κάνει show o Τριαντάφυλλος αλλά είναι ριάλιτι. Δεν έχει πει ότι έχει μπει με στρατηγική για να γίνει viral.

Αυτό το λένε οι συμπαίκτες του γιατί έχει δημιουργηθεί κόντρα και ξέρετε πολύ καλά πως η κόντρα έχει δημιουργηθεί επειδή είναι ο πιο γνωστός στο παιχνίδι και παίρνει και τα πιο πολλά λεφτά. Δεν μπορώ να πω ακριβώς πόσα παίρνει, είναι πάνω από 5.000€».

Στο σημείο εκείνο, ο Βαγγέλης Περρής παρενέβη και είπε πως ο Τριαντάφυλλος έχει πάρει «άδεια» από την παραγωγή για τον τραυματισμό του, την ώρα που άλλοι παίκτες που αντιμετώπιζαν μικρότερα προβλήματα, όπως η Σοφία Μαργαρίτη, αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν.

Ο Δημήτρης Βραχάμης τότε συνέχισε: «Το ότι υπάρχει ένα πρόβλημα υγείας είναι σίγουρο. Αυτά με τους μεγαλογιατρούς τα κάνει ο Τριαντάφυλλος για χιούμορ, δεν έχει λόγο να το παίξει τραυματίας. Έχει ήδη πολλές συμπάθειες.

Μπορεί να έχει λιγότερους followers από πολλούς παίκτες εκεί μέσα αλλά ο Τριαντάφυλλος έχει καθημερινή επαφή με τον κόσμο και αυτή τη δουλειά την κάνει πολλά χρόνια. Ο Καλίδης με τον Τριαντάφυλλο ήταν οι πιο γνωστοί.

Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τον Νάσο Γαλακτερό. Ο Τριαντάφυλλος είναι τόσο ανοιχτός σαν άνθρωπος που και ένα "καλημέρα" να πει με κάποιον, τον θεωρεί φίλο του. Είναι αυθόρμητος, σκέφτεται κάτι και αμέσως του βγαίνει αυτόματα να πει κάτι».