Survivor 4 - Ταβλαδάκης: «Ο Τζέιμς δεν ήθελε να δώσουμε τα ψάρια που έπιασε ο Σάκης στην Ελευθερία, τον Αλέξη και τον Κρις»

«Όλες τις κινήσεις τις έκαναν μαζί ο Τζέιμς και η Άννα Μαρία»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Ταβλαδάκης: «Ο Τζέιμς δεν ήθελε να δώσουμε τα ψάρια που έπιασε ο Σάκης στην Ελευθερία, τον Αλέξη και τον Κρις»

Το πρωί του Σαββάτου, ο Γιώργος Ταβλαδάκης μίλησε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα άγνωστο περιστατικό που είχε σημειωθεί στην Μπλε παραλία, κατά το οποίο ο Τζέιμς, δεν ήθελε να δώσει στην Ελευθερία, στον Άλεξ και στον Κρις από την ψαριά του Σάκη.

Όταν ο Κόρο αρνήθηκε να δώσει ψάρια στον Τριαντάφυλλο, ο Τζέιμς έκανε ένα πολύ αυστηρό σχόλιο για την κόκκινη ομάδα. Έλα όμως που ο Γιώργος Ταβλαδάκης του τη φύλαγε και τον «έκαψε» με τις νέες του δηλώσεις.

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης αναφέρθηκε επίσης στη δική του αποχώρηση τονίζοντας πως ήταν μία κίνηση στρατηγικής από την Άννα Μαρία σαν αυτή που έκανε ο Νίκος με την Χριστίνα.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Ταβλαδάκη για το Survivor

«Γλυκόπικρη η εμπειρία στο Survivor, έκατσα λίγο. Άξιζα να μείνω περισσότερο, η τριάδα το έκανε αυτό, ούτε επειδή ήμουν χειρότερος για τον Νίκο, ούτε γιατί είπα αυτά που ισχυρίστηκε πως είπα, με έδωσε για να σώσει τον Νίκο, όπως έκανε και ο Νίκος με τη Χριστίνα για να σώσει την Άννα Μαρία.

Από τους τρεις που ήταν υποψήφιοι θα προτιμούσα να φύγει ο Τζέιμς, γιατί το αξίζει λιγότερο από τους υπόλοιπους. Η Άννα Μαρία με αδίκησε αλλά σε συνδυασμό με τον Τζέιμς, όλα τα κάνουν μαζί. Εγώ δεν μετέφερα τίποτα στους παίκτες. Η Χριστίνα θεωρώ ότι όντως πονάει, όταν υπάρχουν γιατροί, μιλάνε αυτοί, δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο.

Η απόφαση της πεντάδας να μην αγωνιστεί είναι πολύ λάθος. Μπορούσαν να έχουν υποστηρίξει την Χριστίνα με άλλο τρόπο, δεν μου άρεσε και όταν το είχε κάνει ο Άλεξ με τον Κρις. Δεν πρέπει να είσαι ο εαυτός σου για να κερδίσεις αυτό το παιχνίδι. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω θα μπορούσα να παίξω στρατηγικά.

Εγώ δεν τα γνώριζα προσωπικά τα παιδιά. Δεν πήγα μαζί τους στο παιχνίδι, ήμουν 23 μέρες έγκλειστος σε ένα ξενοδοχείο με τον Παύλο Γαλακτερό. Τον Σάκη τον ξέρω χρόνια αλλά έχουμε κάνει παρέα δυο τρεις φορές, δεν είμαστε κολλητοί φίλοι. Τη Μαριαλένα την ήξερα σαν την «κοπέλα του Σάκη», δεν είχαμε γνωριστεί ποτέ από κοντά.

Δεν νομίζω ότι έδειξα αρχηγικές τάσεις, εγώ προσπαθούσα να είμαι δίκαιος. Υπήρχε μεγάλη αδικία γενικά. Την τρίτη μέρα που είχα μπει, είχε πιάσει αρκετά ψάρια ο Σάκης και ο Τζέιμς δεν ήθελε να δώσουμε στον Άλεξ, την Ελευθερία και τον Κρις που ήταν τότε στο παιχνίδι. Εγώ βγήκα μπροστά, ζήτησα από τον Σάκη να διαχειριστώ τα ψάρια, μου είπε ναι και τα μοίρασα σε όλους».

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

"Ο Νίκος δεν συμπεριφέρθηκε παντελονάτα"

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην κίνηση του Νίκου Μπάρτζη να δώσει υποψήφια προς αποχώρηση στο Survivor την Χριστίνα.

"Εμένα προσωπικά επειδή είχε γίνει όλο αυτό με τον Σάκη και λέγανε πως ο Νίκος είναι αντρικός και παντελονάτος και όλα αυτά εμένα αυτό δεν μου δείχνει παντελονάτο άντρα, θα προτιμούσα εγώ προσωπικά ή να ψηφίσει την Ελευθερία, να κρατήσει την επιλογή που είχε κάνει πριν ή αν θέλει να λέγεται παντελονάτος όντως να βγει και να πει ότι ξέρετε κάτι ρε παιδιά; Θα το κάνω όπως το έκανε τότε η Άννα Μαρία για να προστατεύσει εμένα τότε με τον Γιώργο.

Η απόφαση να βγάλουν την Χριστίνα υποψήφια ήταν ξεκάθαρα του Τζέιμς. Θα σας πω το εξής που εμένα με ενόχλησε. Ενώ δεν υπάρχει κάποιος ουσιαστικός λόγος, προσπαθεί να επινοήσει έναν λόγο για να γίνει αποδεκτή η δικαιολογία του.", είπε μεταξύ άλλων.