Survivor 4 - Κρις Σταμούλης: «Είχα δηλώσει συμμετοχή και στο πρώτο Survivor»

«Βρήκα στο πάτωμα ένα σάπιο μισοφαγομένο μήλο και το έφαγα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Κρις Σταμούλης: «Είχα δηλώσει συμμετοχή και στο πρώτο Survivor»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Κρις Σταμούλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Dot και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο, αποκαλύπτοντας πως είχε δηλώσει συμμετοχή και για τον πρώτο κύκλο του Survivor.

Ο ίδιος τόνισε πως του λείπει πολύ το παιχνίδι και πως αν σήμερα του έλεγαν να επιστρέψει θα το έκανε χωρίς δεύτερη σκέψη, ξεκαθαρίζοντας πως έχει ακούσει τις φήμες που τον θέλουν να ξαναμπαίνει και εύχεται να είναι αληθινές.

Παράλληλα μίλησε για τους καυγάδες που σημειώνονταν στα συμβούλια αλλά και για το αίσθημα της πείνας που δεν έφυγε ποτέ.

Οι δηλώσεις του Κρις Σταμούλη για το Survivor 4

«Τις πρώτες μέρες αντιλαμβανόμασταν την βρωμιά, τις επόμενες μέρες δεν το καταλαβαίνεις καν. Οι καινούργιοι παίκτες μας έλεγαν ότι πραγματικά μυρίζουμε. Μου λείπει πολύ ο Άγιος Δομίνικος και το καλοκαιρινό vibe που είχε το νησί.

Ασχολούμαι πολύ με τη γυμναστική και γι΄αυτό στις περισσότερες φωτογραφίες μου στο Instagram είμαι ημίγυμνος. Τελείωσα πρόσφατα την Νομική, έδωσα και τις επιπλέον εξετάσεις και έγινε δικηγόρος. Είχα δηλώσει συμμετοχή και στο πρώτο Survivor και ενώ έφτασα κοντά δεν με πήραν. Πέρασαν τα χρόνια και να που τελικά, άμα θέλεις κάτι έρχεται.

Μακάρι να ξαναμπώ, έχω ακούσει τις φήμες. Θα πήγαινα ξανά χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν μου έκλειναν αεροπλάνο για να φύγω σήμερα, θα έφευγα χωρίς δεύτερη σκέψη. Το χειρότερο απ' όλα είναι η πείνα. Τη νιώθεις στο σώμα. Με το παραμικρό, επειδή πεινάς αρπάζεσαι και μαλώνεις. Η πείνα δεν συνηθίζεται ποτέ. Όταν ξάπλωνα σκεφτόμουν τα φαγητά που έτρωγα στην Ελλάδα και τι θα φάω μετά.

Βρήκα στο πάτωμα ένα σάπιο μισοφαγομένο μήλο και το έφαγα από τη μία μεριά. Είχα βρει και κάτι πένες που ήταν πεσμένες στο χώμα και τις πήρα και τις έφαγα. Αν μου λέγατε ότι θα το έκανα αυτό ποτέ στη ζωή μου θα σας έλεγα ότι είστε τρελοί. Δεν με ένοιαξε καν. Τις τελευταίες μέρες ήθελα να βγω αλλά όταν άκουσα το όνομά μου στεναχωρήθηκα.

Έπαθα κατάθλιψη όταν ήρθα στην Ελλάδα. Η σκέψη μου είναι εκεί θέλω να γυρίσω απεγνωσμένα. Τα συμβούλια έχουν μεγάλες εντάσεις, βλέπετε μόνο ένα μικρό ποσοστό. Αυτή η ένταση που βγαίνει μας κάνει καλό. Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο κόσμος δεν έχουν να κάνουν τόσο με τον χαρακτήρα μας, γιατί λειτουργούμε με βάση την πείνα. Ξεχνάμε ότι ο κόσμος μας παρακολουθεί.

Όταν με είδα στον καθρέφτη δεν μπορούσα να με συνηθίσω. Είχα τόση άμμο που λούστηκα τέσσερις φορές για να φύγει».

"Έπαθα σοκ όταν βγήκα από το Survivor και είδα ότι με λένε μισογύνη"

Ο πιο σέξι δικηγόρος της Θεσσαλονίκης επέστρεψε... Λάτρης του fitness και των προκλήσεων, μαυρισμένος από τη θητεία του στο “Survivor”, ο Chris Σταμούλης είναι εδώ και μιλάει για όλα: Για τη δήλωση ότι «πλάθει τις γυναίκες», που προκάλεσε αντιδράσεις, για το... bromance με τον Αλέξη Παππά αλλά και για τα ζευγαράκια που υπάρχουν στην καλύβα των μπλε.

O χωρισμός των γονιών του, ο πρώτος έρωτας που τον πλήγωσε, η θητεία ως Αλεξιπτωτιστής και η πρόκληση του reality επιβίωσης... Λίγο έλειψε να τον γνωρίσουμε από τον πρώτο κύκλο ως «Μαχητή» δίπλα στον Ντάνο, αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα. Πλέον ετοιμάζεται να ασχοληθεί ενεργά με το fitness και να ασκήσει το επάγγελμα του δικηγόρου, ενώ κλείνει το μάτι στον χώρο της τηλεόρασης...

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Κρις Σταμούλης περιοδικό You

Πώς σου ήρθε η ιδέα του «Survivor»;

Ήταν μια πρόκληση, ήθελα να το δοκιμάσω. Είχα δηλώσει συμμετοχή στον πρώτο κύκλο, με τον Ντάνο, και έφτασα μέχρι την τελευταία 20άδα στα casting, στο τέλος όμως δεν με πήραν. Πέρασαν τα χρόνια, έμαθα ότι ξεκινούν τα casting για το νέο «Survivor» και δήλωσα ξανά συμμετοχή.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη νύχτα;

Η πρώτη. Έβρεχε και δεν είχαμε στέγη, θα έπρεπε να τη φτιάξουμε εμείς με φύλλα από φοίνικες. Ήταν ό,τι χειρότερο γιατί πεινούσαμε, έβρεχε καταρρακτωδώς και απλώς σε κάποια φάση ξαπλώσαμε στη βροχή. Ουσιαστικά κοιμηθήκαμε βρεγμένοι.

Θέλω να σταθώ σε μια δήλωση που είχες κάνει στο παιχνίδι: «Πλάθεις τις γυναίκες»;

Αυτή η δήλωσή μου παρερμηνεύτηκε, δεν εκφράζει εμένα σαν προσωπικότητα, ούτε την άποψή μου στο συγκεκριμένο θέμα. Εννοούσα ότι, στα πλαίσια μιας σχέσης, προσπαθείς να βρεις μια κοινή συνισταμένη με τον άλλον, το «πλάσιμο» γίνεται και από τα δύο φύλα, είναι αμοιβαίο. Όχι ότι η γυναίκα είναι μια άμορφη μάζα που πάει ο άντρας να την πλάσει. Έπαθα σοκ όταν βγήκα από το παιχνίδι και είδα τα σχόλια γύρω από το πρόσωπό μου, με πείραξε που με έλεγαν μισογύνη. Δεν θα μπορούσα να είμαι μισογύνης, εφόσον μεγάλωσα με δύο γυναίκες και έχω αδυναμία στη μητέρα μου.

Τι συζητάνε δύο άντρες σε μία καλύβα;

Αντρικά θέματα. Είχαμε ωραίες συζητήσεις για την προηγούμενη ζωή μας, για φιλοσοφικά θέματα, για γυναίκες, για τα κορίτσια της παραλίας, αναλύαμε στρατηγικές και φτιάχναμε τρελά σενάρια για το παιχνίδι.

Σας άρεσε κάποια γυναίκα από την παραλία;

Είχαμε ωραία κορίτσια γενικά, αλλά από την πολλή πείνα πέφτει η λίμπιντο και η τεστοστερόνη. Παρόλο που στη ζωή μου είμαι ερωτικός άνθρωπος και μου αρέσει το φλερτ, δεν είχα καθόλου όρεξη για έρωτες εκεί, όπως όλοι οι άντρες - γιατί το συζητήσαμε. Το μόνο που μας ένοιαζε ήταν το φαγητό. Αν μου έλεγες να κάνω σεξ ή να φάω, θα προτιμούσα το φαγητό χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Δείτε εδώ backstage βίντεο από την συνέντευξή του!

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί*