Survivor 4: Μεγάλη συμφωνία από τον Ατζούν Ιλιτζαλί για την ελληνική παραγωγή

Θα κάνει διεθνή καριέρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Μεγάλη συμφωνία από τον Ατζούν Ιλιτζαλί για την ελληνική παραγωγή

Σε μια ακόμη τεράστια συμφωνία προχωρά ο Ατζούν Ιλιτζαλί για το Survivor, με την ελληνική παραγωγή να ετοιμάζεται να περάσει και πέρα από τα όρια του ΣΚΑΪ και… του Φαλήρου, ταξιδεύοντας και στο εξωτερικό, για να βλέπουν την καθημερινότητα των παικτών και εκτός της χώρας μας.

Ο Τούρκος παραγωγός συνεχίζει τις κινήσεις του, προκειμένου να «εκτοξεύσει» ακόμη περισσότερο το ριάλιτι επιβίωσης, έχοντας πρωτίστως καταφέρει την φετινή χρονιά να το μετατρέψει σε αποκάλυψη της σεζόν. Τα νούμερα τηλεθέασης είναι εντυπωσιακά, το Survivor… πετά και κυριαρχεί απόλυτα στην prime time ζώνη, «διαλύοντας» τον ανταγωνισμό, που είναι σκληρός την τελευταία, και από τον ΑΝΤ1 και το Star, με τις «Άγριες Μέλισσες» και το MasterChef να επιχειρούν επίσης να κατακτήσουν την κορυφή.

Survivor Ατζούν Ιλιτζαλί

Ο Ατζούν, μάλιστα, βλέπει πολύ πιο μακριά και το Survivor All Star είναι μόνο η αρχή για τον ίδιο, με τον πέμπτο κύκλο να βρίσκεται ήδη στα σκαριά, έχοντας ήδη προσεγγίσει, όπως έχει φανεί, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Σκέφτεται, άλλωστε, κι έναν έκτο κύκλο, ο οποίος δεν αποκλείεται να φέρει και τη μετακόμιση του ριάλιτι σε άλλο κανάλι, συζητώντας ήδη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το Mega... διαβάστε τη συνέχεια για τη νέα συμφωνία του Ατζούν Ιλιτζαλί στο Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram