Survivor 4: Επισκέφθηκε την Μπλε παραλία ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Το άγνωστο περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Επισκέφθηκε την Μπλε παραλία ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Πυρ και μανία ήταν ο Ατζούν Ιλιτζαλί με τους παίκτες του Survivor, με τον Τούρκο παραγωγό να γίνεται έξαλλος μετά τα ακραία «ξεκατινιάσματα» μεταξύ τους, επεμβαίνοντας προσωπικά στην παραλία των Μπλε, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Μπορεί η παραγωγή να επιθυμεί να αναδειχθεί το στοιχείο του ριάλιτι στο φετινό Survivor, κάτι που έχει αποδειχθεί σε ουκ ολίγες περιπτώσεις, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θέλει αυτό να γίνεται ανεξέλεγκτα. Ορισμένες φορές, μάλιστα, η κατάσταση ξεφεύγει τόσο πολύ στις παραλίες, που υπάρχει ανάγκη για εξωτερική επέμβαση.

Ο Πάνος Καλίδης αποκάλυψε στον Χάρη Λεμπιδάκη αυτό, που γνωρίζαμε σχετικά με τον εκνευρισμό της παραγωγής για τους αμέτρητου ομηρικούς καβγάδες. Ο τραγουδιστής μιλά για «σημεία και τέρατα», με αποτέλεσμα ορισμένες φορές να υπάρξει επέμβαση, ώστε να διευκρινιστεί το ποια είναι τα προαναφερθέντα όρια.

Μια φορά, μάλιστα, χρειάστηκε να μιλήσει στο παρελθόν μέχρι και ο ίδιος ο Ατζούν με τους παίκτες. Ο Τούρκος πήγε, συγκεκριμένα, στους «Μπλε» και πιθανότατα την περίοδο των εντάσεων από το ατόπημα των Αλέξη Παππά και Κρις Σταμούλη, προκειμένου να ζητήσει από όλους να ηρεμήσουν και να θυμούνται ορισμένους όρους, που έχει το συμβόλαιό τους, όπως να μην χειροδικήσουν εναντίον συμπαίκτη τους.

Αυτή, άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ατζούν εκνευρίζεται τόσο πολύ, αφού είχε κατσαδιάσει την πεντάδα της κλίκας και στο τελευταίο αγώνισμα επάθλου για την επιλογή να μην αγωνιστεί. Ο ίδιος επιθυμεί, με τον τρόπο του να δείξει πως… δεν αστειεύεται και, εφόσον χρειαστεί, θα επιβάλει ποινές.

Η επέμβαση του Ατζούν Ιλιτζαλί στην παραλία των Μπλε στο Survivor

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Ξεκινάνε τα σούπερ έπαθλα! Το πρώτο κοστίζει πάνω από 30.000 ευρώ

Σήμερα έχουμε την Ένωση των ομάδων και πλέον περνάμε σε νέο κύκλο! Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για έπαθλα φαγητού και όχι μόνο! Ένα από τα αυτά τα έπαθλα θα είναι κάτι που περιμένουν οι παίκτες από την πρώτη μέρα που μπήκαν στο Survivor, πριν από 3 μήνες!

Επικοινωνήσαμε με τον Άγιο Δομίνικο και μας ενημέρωσαν για όλα όσα πρόκειται να δούμε τις επόμενες μέρες, την πρώτη της νέας εποχής, μετά την Ένωση των δύο ομάδων. Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε κάτι που το ακούμε δεξιά και αριστερά λες και βλέπετε πρώτη φορά Survivor, αν και ο Γιώργος Λιανός μας έδωσε μία πρώτη γεύση!

Survivor έπαθλα

Αγωνιστικά με την Ένωση των ομάδων δεν αλλάζει το παραμικρό. Δεν ψηφίζουν και οι δύο ομάδες πχ σε χαμένες ασυλίες, γιατί ακούω πως μετά την Ένωση θα κάνουν κόμμα Παππάς - Τριαντάφυλλος πχ για να μην βγαίνουν υποψήφιοι! Ο ένας είναι μπλε, ο άλλος κόκκινος! Σε χαμένες ασυλίες ο καθένας ψηφίζει για την ομάδα του! Το μόνο που αλλάζει είναι ότι οι δύο ομάδες θα μένουν σε κοινή παραλία. Αλλά και τα έπαθλα... διαβάστε τη συνέχεια για τα νέα έπαθλα στο Athensmagazine.gr