Survivor 4 - Αδερφή Σάκη: «Δεν επικοινωνήσαμε καν όταν είδαμε ότι έκανε ράμματα στο πόδι»

«Όσον αφορά στην πρώην σχέση του, όπως έχει αναφέρει κι ο ίδιος, είναι κάτι που τελείωσε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Αδερφή Σάκη:  «Δεν επικοινωνήσαμε καν όταν είδαμε ότι έκανε ράμματα στο πόδι»

Η αδερφή του Σάκη Κατσούλη "έλυσε" τη σιωπή της και μίλησε για την συμμετοχή του στο Survivor 4. Σχολίασε τις φήμες που τον θέλουν να τα έχει βρει ξανά με την Μαριαλένα, αλλά και τα ράμματα που έκανε στο πόδι του.

Η Μίνα λοιπόν, παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και απάντησε σε πολλά ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί όλο αυτό το διάστημα, ειδικά μετά το party της ένωσης,

Οι δηλώσεις της αδερφής του Σάκη Κατσούλη για το Survivor 4

«Παρακολουθούμε οικογενειακώς τον Σάκη στο παιχνίδι, θέλουμε να πάει όσο καλύτερα γίνεται και να επιστρέψει υγιής στην Ελλάδα. Δεν έχουμε κάνει ποτέ χρήση του τηλεφώνου έκτακτης ανάγκης που μας έχει δοθεί από την παραγωγή του Survivor.

Δεν επικοινωνήσαμε καν όταν είδα ότι χτύπησε και έκανα ράμματα στο πόδι. Εάν συμβεί κάτι σοβαρό ξέρουμε ότι θα μας ειδοποιήσουν. Σκοπός του μέσα στο παιχνίδι είναι να τα πάει καλά αγωνιστικά, άλλωστε γι΄αυτό μπήκε. Είναι στον αθλητισμό από πέντε ετών. Δεν μπήκε ούτε για να φέρει κάποιον πίσω, ούτε για να κερδίσει το έπαθλο πάση θυσία.

Είναι 30 ετών και δεν ανακατεύομαι στην προσωπική του ζωή, θέλω να είναι ευτυχισμένος. Όσον αφορά στην πρώην σχέση του, όπως έχει αναφέρει κι ο ίδιος, είναι κάτι που τελείωσε και έχουν ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους. Ξέρει πολύ καλά να διαχειρίζεται τη ζωή του, δεν έχει ανάγκη από κανέναν να του πει τι να κάνει. Το Survivor για εκείνον είναι μια εμπειρία που θέλε να ζήσει», είπε η αδερφή του Σάκη Κατσούλη.

Survivor 4: Με πιπιλιά στο λαιμό ο Σάκης Κατσούλης ή μήπως είναι χτύπημα;

Ένα μήνα βρίσκεται στο Survivor 4 ο Σάκης Κατσούλης και έχει ήδη καταφέρει να βρεθεί στο κέντρο του ενδιαφέροντος, τόσο για τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη όσο και για τους καυγάδες του με τον Τζέιμς και την τριάδα του.

Μία φωτογραφία ωστόσο που κυκλοφόρησε, έχει ξεσηκώσει το διαδίκτυο καθώς φαίνεται πως ο Σάκης Κατσούλης έχει στο λαιμό του μία πιπιλιά. Θυμάστε τι είχε γίνει πριν από μερικούς μήνες, όταν είχε διαπιστωθεί πως και ο Τζέιμς έχει κάτι σαν πιπιλιά στον λαιμό.

Σάκης Κατσούλης πιπιλιά

Αν είναι όντως αυτό που φανταζόμαστε, το θέμα είναι ποια κοπέλα του έκανε την πιπιλία στο λαιμό. Όλοι γνωρίζουμε για την ιδιαίτερη σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, για την οποία και μπήκε στο παιχνίδι, όμως στην συνέχεια είχε φλερτ και με την Ελευθερία Ελευθερίου ενώ πρώην του είναι και η Χριστίνα Κεφαλά! Άντε βρες τώρα ποια κοπέλα σημάδεψε τον Σάκη... διαβάστε τη συνέχεια για τον Σάκη Κατσούλη στο Athensmagazine.gr