Ανθή Σαλαγκούδη: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επέστρεφα στο Survivor 4»

«Δεν μου άξιζε να είμαι στην ένωση, ξεκάθαρα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανθή Σαλαγκούδη: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επέστρεφα στο Survivor 4»

Η Ανθή Σαλαγκούδη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ευτυχείτε, όπου αναφέρθηκε στο Survivor 4, αλλά και στην εκπομπή που θα ήθελε να παρουσιάσει αν της δινόταν μια ευκαιρία.

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει περίπτωση καμία περίπτωση να επέστρεφα και νομίζω ούτε στην Ατζούν θα με σκεφτόντουσαν για να επιστρέψω. Δεν θα ήμουν από τους πρώτους που θα ήταν στο μυαλό τους. Σίγουρα όχι», ανέφερε αρχικά.

Όσον αφορά το party της ένωσης: «Είδα το party της ένωσης και ζήλεψα πάρα πολύ τα παιδιά. Ξεκάθαρα δεν θα μου άξιζε να είμαι».

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Η Ανθή Σαλαγκούδη είχε ζητήσει να αποχωρήσει από το Survivor 4

Αρχικά είπε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα: «Καλά είμαι. Τρώω, άρα είμαι μια χαρά. Έχω βάλει 10 κιλά από τότε που βγήκα. Είμαι τρία κιλά παραπάνω από τότε που μπήκα. Έχασα 6-7 κιλά μέσα στο παιχνίδι. Το πρώτο πράγμα που έφαγα μόλις βγήκα ήταν ένα κομμάτι κέικ και κάτι πεϊνιρλί. Έτρωγα ασταμάτητα και έπαιρνα χάπια για τη χώνεψη και μετά συνέχιζα.

Τις νίκες μου, τις 4-5 τις είδα. Την απόφαση να πάω στο παιχνίδι την πήρα μέσα σε μία μέρα. Δεν το είχα δει ποτέ το παιχνίδι. Δεν είχα δει ούτε ένα Survivor! Όχι! Ειδικά τα αγωνίσματα δεν τα είχα δει. Στο Rodeo που ήμουν για μια εβδομάδα παίζαμε Survivor αλλά τα πλάνα ήταν τόσο λίγα. Είμαι αυτός ο άνθρωπος που ήθελα όλα να είναι μια έκπληξη.

Δεν το μετάνιωσα. Αν μου ζητούσαν να ξαναπάω και είχα την ευκαιρία θα το ξανάκανα. Απλά δεν θα πήγαινα τώρα».

Στη συνέχεια συμπλπήρωσε: «Αν ήξερα ότι είχαν γίνει όλα αυτά έξω, θα ήθελα να προστατεύσω τους γονείς μου. Μετάνιωσα που δεν είχα κάνει προπόνηση πριν μπω στο παιχνίδι. Θεωρώ ότι η πείνα ήταν το πιο δύσκολο αν και θεωρώ ότι ανταπεξήλθα καλά σε αυτό, δεν έβγαζα νεύρα και προσπαθούσα να είμαι μετριοπαθής μέσα στο παιχνίδι. Ειδικά από τη στιγμή που δεν έφερνα νίκες, ήμουν ενοχική σχετικά με αυτό.

Τότε που είχαν γίνει τα σχόλια για τον πατέρα μου, είχα ζητήσει από την παραγωγή να φύγω. Σχετικά με το θέμα αυτό είμαι πολύ ευαίσθητη γιατί το έχω ακούσει αρκετές φορές στη ζωή μου. Υπήρχαν ψίθυροι και πριν έρθω σε ρήξη με τον Τριαντάφυλλο. Το συζητούσαν οι περισσότεροι πίσω από την πλάτη μου.

Το θέμα αυτό το συζήτησα πιο πολύ με την αδερφή μου, δεν ήθελα να μεταφέρω αρνητικά συναισθήματα στον πατέρα μου».