Survivor 4: Η Μαριαλένα είχε ζητήσει να ερμηνεύσει ένα τραγούδι του Λιβάνη στο πάρτι ένωσης

Η παραγωγή ωστόσο το αρνήθηκε και της έδωσε αυτό της Άντζυ Σαμίου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Η Μαριαλένα είχε ζητήσει να ερμηνεύσει ένα τραγούδι του Λιβάνη στο πάρτι ένωσης

Το βράδυ της Κυριακής, η Μαριάλενα τραγούδησε στο πάρτι της ένωσης του Survivor το «αγοράκι μου στο τέλος θα το δεις, κοριτσάκι σαν εμένα δεν θα βρεις!». Ωστόσο η ίδια φαίνεται πως είχε ζητήσει από την παραγωγή άλλο τραγούδι!

Το «Πρωινό» σχολιάζοντας το φαντασμαγορικό πάρτυ της ένωσης, προχώρησε σε μερικές αποκαλύψεις αναφορικά με τις επιλογές των τραγουδιών τους.

Survivor 4 η Μαριαλένα είχε ζητήσει να ερμηνεύσει ένα τραγούδι του Λιβάνη

Η Μαριαλένα λοιπόν παρόλο που ερμήνευσε το τραγούδι της Άντζυς Σαμίου, η ίδια είχε προβάρει ήδη από την Αθήνα να πει το «Που και που», ένα τραγούδι που ερμήνευσε σε επανεκτέλεση, ο Γιώργος Λιβάνης.

Ωστόσο, η παραγωγή είχε άλλα σχέδια και της το αρνήθηκε για αυτό και της έδωσαν αυτό της Άντζυς Σαμίου, ένα τραγούδι που κατάφερε μεταξύ των άλλων να προκαλέσει αντιδράσεις, μιας και ήταν γεμάτο νόημα.

Γιώργος Λιβάνης: "Δεν θα πήγαινα να τραγουδήσω στην ένωση του Survivor"

Μετά τα όσα έγιναν στο πάρτι της ένωσης στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, το πρωί της Δευτέρας η εκπομπή Ευτυχείτε αφού τα σχολίασε, πρόβαλε απόσπασμα από μια γρήγορη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Λιβάνης, ο νυν σύντροφος της Μαριαλένας, στην κάμερά τους.

Ευγενικός απάντησε σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου λέγοντας χαρακτηριστικά: "Δεν υπήρχε πρόταση για να τραγουδήσω στην ένωση του Survivor, και δεν θα το έκανα κιόλας. Δεν υπάρχει λόγος. Στηρίζω Μαριαλένα."

Αφού προβλήθηκε το βίντεο αυτό επικράτησε μια αναστάτωση σε πάνελ και παρουσιάστρια με την τελευταία να δηλώνει πως γνωρίζει πολύ καλά ότι ο τραγουδιστής είναι ενοχλημένος από τα όσα διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο κι έχει σκοπό κατά την επιστροφή της Μαριαλένας να δώσει ένα τέλος στην ιστορία αυτή.